• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

OTG

Lietotājs
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OTG

  1. Gulbene. Raksti PM - savu nr, atsutisu adresi mikstais. ;) So var TC - jau bans man ir par db.
  2. Tu biji online, ka tika veikts rp, iemetīšu videoklipu, jo tajā momentā filmēju! Editā būs video.. Tu vēl biji online, ka tas rp tika sastādīts, un otru pusi es rakstiju, ta ka tu pats saki pa ic čatu rakstīt. pēc tam otrā puse no "/me" rakstiju, jo nesalīda pirmajā komandā viss rp. E: Pēc manas pirmās rp, tu mani ic čatā nosauci par "Idiots?" [Tas ir ooc lamuvārds] 3dienas bans par ooc insult, ja tu uzskati - ka ooc ir cietums, ta ic lietas ko mēs darām rpojam - neattiecās uz tevīm? Ja tu pa 11 sekundēm vari uzsmērēt maizītes ar sviestu, tad sataisi arī administrātoriem kā cienastu! ;) Kā arī tavs rp "/do protams, ka , ne" Kā var rp neizdoties, kurš tika veikts vairāk kā 1minūti pēc viņa lamuvārda "idiots?" - RP Avoid. Kā arī tagad atrodoties cietumā jūs varat mixēt čatus, tas jau būs "/b" OOC Čats. Par lamuvārdiem nebūs banu.. Oo, ta es gribu unban par db, kas nav db, jo - DB nozīmē " Ar braucošu mašīnu veicot drive-by, tiek nošauta persona no balkus sēdētāja krēsla" un es jau db netaisiju. Es stāvēju uz vietas un =D tikai atpūtos kā arī smērēju sev sviestmaizes.
  3. Yee boy, jau 7dienas bans. Atsēdēšu un pēc 7dienām ienākšu atkal būs tas pats. Man vienkārši nav ko darīt.. Bet pilno videoklipu ielikšu iekšā pēc pāris dienām iekš OTGLATVIA kanāla. Jau bans!
  4. Yee boy, jau 7dienas bans. Atsēdēšu un pēc 7dienām ienākšu atkal būs tas pats. Man vienkārši nav ko darīt.. Bet pilno videoklipu ielikšu iekšā pēc pāris dienām iekš OTGLATVIA kanāla. Jau bans! P.s. "Tev dzivot i apnicis?"- es vina vieta ari tevi nosavu. Pajāt par ban, dzēšu ārā samp
  5. Yee boy, jau 7dienas bans. Atsēdēšu un pēc 7dienām ienākšu atkal būs tas pats. Man vienkārši nav ko darīt.. Bet pilno videoklipu ielikšu iekšā pēc pāris dienām iekš OTGLATVIA kanāla. Jau bans!
  6. Ja tu uzskati, ka Cietums ir OOC, tad IC lamuvardi skaitās kā OOC insults. Vaitad tā tas nesaucās? Nevaig uzreiz apvainot mani, ja tev nav paveicies. Teici - ka vari atsēdēt , ja jau 7 dienas atsēdēji.. Tu nebiji afk taja momentā, kad tika veikts rp, es vel pa ooc tev rakstiju, tu pateici "/b ***".. Večuk, tu nu gan baigi daudz grindo. RP tika veikts pret tevīm, tu pateici, ka tev vienalga par sūdzību.. Tagad tu centies izsprukt no Rp avoid//OOC Insult? Trash tu esi nevis rperis.
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Curt Collin 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alex Skyline 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Rp nepaklausanas cietuma un apsaukasanas, kā arī čata jaukšana [Ja jus sakat, ka cietums ir ooc, ta visi lamuvardi ir ooc insult], kas tiek izmantoti iekš ic čata. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Piegaju pie durvim, kur vins no sakuma bija afk, jautaju pa ic chatu lai papisas mala, bet ienaca un uzlika atkal "afk", beigas ienaca atpakal - kad vins bija ieksa, saku rpot pret vinu, beigas nepaklavas un teica pa ooc /b ***, nu labi - pa vidu saka runat pa ic chatu ar lamuvardiem un ierakstija "/do protams, ka , ne" nu wtf. Es norpoju, ka satvertu vina roku - aizliktu vina roku aiz vina muguras, un vilktu uz sienas pusi... Tak logiski, ja negrib rpot - tad ko vins te dara? 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://files.fm/u/4mqn3myk
×
×
  • Create New...