• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Pauly

Lietotājs
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About Pauly

  • Birthday 01/04/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Matty_Wellens

Recent Profile Visitors

800 profile views

Pauly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Tas, ka nezināji kurš vainīgs nedod Tev atlaides no Jautājumu atbildēšanas un tāpat bez RP mešanas cietumā uz 4800 sekundēm pilnīgi ne par ko.
  2. SŪDZĪBU AUTOR! Sūdzībās norādi precīzu apsūdzētā vārdu (nickname), pretēji tava sūdzība bez brīdinājuma tiks slēgta ciet. (Paraugs joprojām vecais, lejā vēlreiz pievienots) Tas tiek darīts, lai nerastos domstarpības, kurš drīkst un kurš nedrīkst postot izveidotajā sūdzībā. PALDIES PAR UZMANĪBU! Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : James_Trott 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : James_Gordons 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Kopā ar nepazīstamu cilvēku braucu vienā mašīnā, tad šoferis braucot 200 km/h nepamana policiju un cenšas aizbēgt.Viņam tas neizdodas tas apstājas ceļa malā un aizmūk. paliku viens pats ar 2 zvaigznēm. Pienāk policists James_Gordons iemet mašīnā un ved uz iecirkni. Es viņam pieprasu pierādījumus pēc kādiem esmu pie kā vainīts. Viņš mani pilnībā noignorē un iemet cietumā bez jebkada RP komandam uz 4800 sekundēm. Vēlos, lai šis pārkāpējs saņemtu atbilstošu sodu. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) 1. https://prnt.sc/rpgkkg 2. https://prnt.sc/rpgmm9 3. https://prnt.sc/rpgnpd 4. Final https://prnt.sc/rpgobf
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Tātad. Nesen nopirku jaunu garāžu. man pašam bija Sultans, kurš spawnojās pie mājām. Bija vēlēšanās lai tam spawns ir garāža. Tad nu izdomājām ar kolēģi, kad viņš man pārdos savu mašīnu kuru nolikšu garāžā. Tad Pārdošu viņam savu mašīnu un viņš man pardos manu mašīnu atpakaļ man un es uzspiedu lai spawnojas garaža, bet man jau tur bija vina masina. Sanaca ta, ka Garažā ir divas mašīnas. Tad ar viss aizgāja par pieskari. Pārdevu vinam atpakaļ viņa mašīnu un pēkšņi Viņam bija mana mašīna bez jebkada tuninga un otra masina izgaisa. Galu gala viena masina izgaisa un otra spawnojas bez tuninga. Ja pēc šī raksta neko nesaprati pievieno mani discorda visu izstāstīšu. DISCORD:. SimeraL#2890 3. Pierādījumi par problēmu : Mans screenshots James_Trott : https://prnt.sc/rpfq1z Grauga screenshots Garrett_Trott : https://prnt.sc/rpfri5 Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  4. Ko tad nenoerpoji ka tā ietrieciet, un tur es kkā neredzu kad kāds taisa kkādu DM .
×
×
  • Create New...