• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Wizz

Lietotājs+
  • Posts

    423
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Wizz

  1. Kova aizver serveri uzstaisi mega pop skeis update un tad ver vaļā ps arizona drīz izies jauni skripti :) No diamond arī vari ieķert lab kshh. 

    Karoche un tad ver vaļā server kkur Jūnijā un būs bumbās bet vasarā neviens nespēlēs! un chatbox atgriez

  2. kāpēc sūdzībā Cortez_Rammze bet spēlē kkāds hujnandez ?
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andris 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raul_Gonzalez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Redzēju kā pa mentu šāva izdomāju palīdzēt bet tam sāka pipel trīcēt ieslēdza tanka modu :/ 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Danya 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Neo_Hernandez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Rādīja savas spējas 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. Okay tas pats dome pa mani bg sauj panemu nopisu vinu neliek jail mani ieliek
  6. labi es biju zalaja golfa okay tu saki hujarit pa mani uzrakstiju /f chata ed atnaca iedeva tev pa jebal tc
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andris_Ponal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Gordon_Krewazz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :mazliet izdomāja pasildīt dirsu. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. Tur gang gang redzot ka tas staveja ar deagle ir tiesības viņam novākt un tur ghetto rajons so TC! autors lowaks
  9. ieeju staff un redzu šito :/

  10. būs jāiet prizmā un pa ūdeni jābraukā :1f914:

    1. Show previous comments  2 more
    2. Sarkanais Kamars

      Sarkanais Kamars

      Wizz, ar feik adminu nokjers, uztaisis anticheat

    3. Maillo

      Maillo

      Es domāju, ka man ir jādod admins, tad Wizz nevarēs lidot

       

    4. Wizz

      Wizz

      Dārgais kovik cik reizes mēģināja apturēt lidotājus bet jauprojām nesanāca :D 

  11. Lieku brāļa vietā jo viņs nevar ielikt jo postu par maz.... [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Andris Ponal 2. Administrātora niks spēlē :Jay_Heal 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://prnt.sc/w37tfn https://prnt.sc/w37ti5 4. Apraksts par situāciju :Sāksim ar pirmo viņš izsauca evakuatoru lai konfiscētu auto jo cilvēks atteicās uz sodu un auto nebija OCTA UN apskates tātad mūsu healz ieliek Andri jail par CS-Kāds *** cs ? izsaukt evakuatoru ticis uz adminu jau sāk būt admins savā labā... 2 screens cilvēks uzstaisīja log off andris izlēma sagaidīt hooda noķēris viņu noerpo ka rokudzelzus jau uzlika fujaks skrien prom heal ja tu speco only viņu nafig tu nenobanoji ?? ja tu speco only andri tur viss jau viņš jau redzēja kā tu specā iegāji ieroci noliki jau pašā sākumā kad uzstaisīja relog.... 3. LIEKU ANDRA VIETĀ JO VIŅAM PAR POSTU MAZ @Ponal ye
  12. Xddd paskaties kāds tagad datums wtf lol kur pieradijumi ka tas mans es izskatiju vissu saraksti nav tada
  13. Mentola jaunskungs nevajag te makaronus uz ausim kart tu devi devi teici ka tev piedirst par to adminu ko tagad te čīksti ? teici ka tev pajāt uz to statusu https://prnt.sc/vw214u un centies kko pierādīt? liec prosta jail random fujakus braucu ieliek jail mani par nonrp wtf ? es pat neietriecos nekur
  14. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu :Karoče sāksim ar to ka reizēm nobugojas hp un ķip saka ka tas ir hph utt šodien tāda pati situācija bija redzama šaujot pa cilvēku neņemas nost hp es tāds huh wtf paiet kkur 10 sec šaujot viņam sākas ņemt hp un raustīties viņš wtf kādā veidā tas ir.Daudz reizesa arī man tas noticis ka man neņemas nost hp un šodien terras laikā kad dabūju banu.Mafbizz laikā pa mani šauj es tāds wtf kpc hp neņemas nost paiet laiks un pats pa sevi nomirstu wtf.salabojiet šito par to daudz nepatiesu banu 3. Pierādījumi par problēmu : Nav bet ja Valdis_Petrovics lasa viņš var pierādīt ka bija tas Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  15. gaidīsim atbildi no kovika @Sarkanais Kamars ja vajadzēs vel kko piemetīšu
  16. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Andris_Blatnojs 2. Administrātora niks spēlē :Antonio_Zanetti 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://prnt.sc/vrk0b9 https://prnt.sc/vrk0hu https://prnt.sc/vrk28x https://prnt.sc/vrk0yi https://prnt.sc/vrk183 4. Apraksts par situāciju :Sāksim ar to ka braucam gar skeitparku pamanam sandking izlemjam pabraukāt un mūs slapo vissus skatamies zanetti raksta /b chata nelabus vārdus.Stacija ooc insult labs vai admins var būt tāds ? ja teiks ka fake iemetīšu no spēles screenshot lai tam fujakam nolido admins par daudz atļaujas puika Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  17. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Daniel_Wiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jay_Enduro 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Apsaukā adminu par ddddddddd 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://prnt.sc/vi0sad
×
×
  • Create New...