• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Vinstons

Lietotājs
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About Vinstons

  • Birthday 01/01/2000

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Jack_Vinston

Contact Methods

  • Discord
    Nav

Vinstons's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jack_Vinston 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Daniels_Martins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es vizinajos pa LS ar rolerīti,te pekšņi pienesas zaļš infernus un sak DB. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://failiem.lv/u/fyizzzl (Screenshots vai Video)
  2. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jack_Vinston 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Zigmunds_Apache,Rocky_Sett 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vini taisija Db spawna. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/u/ywemeqh (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jack_Vinston 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kevin_Da_Fiber 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Lenam braucu ar skuterīti,bet te pekšņi sak mani apvainot. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/w8eqlzphtam1mseqgl7.png http://www.bildites.lv/images/a9ujx3g3b55ue95g38v.png (Screenshots vai Video)
  4. Es jau esmu adminiem prasijis palīdzību,to Var apliecināt Edijs_Krāse un Bobs uzvārdu aizmirsu.Viņi saka lai ielieku sūdzibu foruma,to arī izdariju tikai caur brāļa Foruma Profilu!!! Lūdzu palidziet atgūt manu profilu! Ja Jūs tajā screena nevarat salasīt kas tur rakstīts,tur ir rakstīts Dvj Nopērc Man Host Samp pa 4.27 EUR šeit hpx.lv TAD ATDOŠU.
  5. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: Es šo sūdzību rakstu čaur brāļa Profilu,Jo kad Es mēginu reģistrēties parādas Error,Kad Kautkas esot nepareiz,kaut ari es visu izdaru pareiz!!! 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nauris_Vitols Bet Biju iegājis ar James_Freman Lai pieprasītu Atpakaļ manu Profilu!!! 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nezināms,sēdeja caur manu Niku Nauris_Vitols 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju ēdejo reiz ar savu Niku (Nauris_Vitols) Biju iegajis Ap 20:40 Nosēdēju Līdz 21:40 Un Izgāju Ofline,pēc 1h es hāju iekšā Samp.lv Un man Parādas "Fill,Nepareiza Parole" 4. Kā vainas dēļ tas notika :Nezinu,es nevienam nesmu devis savu parooli,Droši vien uzminēja. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :Ir,Sarkanajā loga var redzēt kad viņš man pieprasa Atlīdzibu par to lai es dabūtu back savu Profilu!!! (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/viewer.php?file=wf6gdxpog60qafivsccn.png *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēs zināt, kad tas bija noticis! *Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: Es šo sūdzību rakstu čaur brāļa Profilu,Jo kad Es mēginu reģistrēties parādas Error,Kad Kautkas esot nepareiz,kaut ari es visu izdaru pareiz!!! 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nauris_Vitols Bet Biju iegājis ar James_Freman Lai pieprasītu Atpakaļ manu Profilu!!! 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nezināms,sēdeja caur manu Niku Nauris_Vitols 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju ēdejo reiz ar savu Niku (Nauris_Vitols) Biju iegajis Ap 20:40 Nosēdēju Līdz 21:40 Un Izgāju Ofline,pēc 1h es hāju iekšā Samp.lv Un man Parādas "Fill,Nepareiza Parole" 4. Kā vainas dēļ tas notika :Nezinu,es nevienam nesmu devis savu parooli,Droši vien uzminēja. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :Ir,Sarkanajā loga var redzēt kad viņš man pieprasa Atlīdzibu par to lai es dabūtu back savu Profilu!!! (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/viewer.php?file=wf6gdxpog60qafivsccn.png *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēs zināt, kad tas bija noticis! *Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
×
×
  • Create New...