• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

GarCiks

OldSchool
  • Posts

    413
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Status Replies posted by GarCiks

  1. Pagāšgad 6.janvārī slidoju, šogad 6.janvārī atklāju peldēšanas sezonu.

  2. Uz Jauno Gadu es domāju vajag kādas dāvanas :) Tikai kādas? Ir idejas?

  3. Vajag Unbanu RR, tuvojas tak taču Z-svētki, visi ir pelnījuši otru iespēju

  4. Aiziet.... https://postimg.org/image/d4htrdgyx/ sākās tās dienas,kad nekas cits neinteresē kā tikkai behiņ xD

  5. es nesaprotu, tas, ka spēlē datorspēles nozīmē, ka necieni savus vecākus, ka tev nav dzīves, ka tu nekārto savu istabu un neko dzīvē neesi sasniedzis, kaut kas neščim.

  6. Huh, esmu atpakaļ. Forumā čista

  7. lspd next level, ķeram noziedziniekus uz braucoša treilera http://prnt.sc/edd6ti

  8. Šis viss ir karš ar VALVE, neviens karš nekad nav bijis patīkams, bet priekš vienas puses tas vienmēr beidzās labi, bet pie otras tas beidzās slikti. Karš ir Valve rokās, vainu viņi izvelās naudu vai arī savu reputāciju.

    1. GarCiks

      GarCiks

      Nu jā, viens no variantiem. Gabe kā Kova :D

    2. (See 2 other replies to this status update)

  9. Nafig kautkādai Raitai ir jādod 6 acc līmenis, viņas aktivitāte ir galīgāka 0 un viņas attieksme vispār nekāda. Būtu daži citi labi kandidāti, bet redz kad šitā tik sēž savā tuningā un 6 acc, kautvai nenāk vispāŗ on. Atverat acis cilvēki, viņa te neiederās.

    1. GarCiks

      GarCiks

      Sudzību ir pieteikoši, paskaties uz viņas aktivitāti! Viņa reizi nedeļā ieiet paskatās sudzības :D

    2. (See 6 other replies to this status update)

  10. Leģendas nemirst -

    1. GarCiks

      GarCiks

      Es jau domāju kad LP jaunā dziesma ielikta :/

    2. (See 2 other replies to this status update)

  11. Man šodien tehnikumā beidzot sāka pasniegt tehnisko grafiku - PhotoShop. Es učukam parādīju savus darbus labākos un šis atbild- KO TU TE DARI VISPĀR? un teica ka varu iet no stundām prom, jo visu jau gandrīz zinu. sick ;dddd

    1. GarCiks

      GarCiks

      Tavā vietā es neietu no stundām prom, un iemācitos kautko jaunu.

      :d

    2. (See 11 other replies to this status update)

  12. Kova, iedomājies kad tu mēnesī zaudē 15 eiro cilvēkam, kurš katru mēnesi izlaiž kādu update? Vai tas nebūtu brīņišķīgi? Iedomājaties katru mēnesi 1-3 mēnesī kautkāds update. Varbūt cilvēki būtu apmierināti? Iesaku tev uzņemt kādus 1-2 tehniķus kuriem pienākums ir regulāri veidot updatus. Cerams tu šo ņemsi aiz auss, jo cik zinu tu tur viens kautko centies darīt ;)

    1. GarCiks

      GarCiks

      Runājot par to, cik daudz mēnesī nopelna krievu serveri, es nevaru pateikt. Bet es esmu lasijis, kad vienā no vasaras mēnešiem ir nopelnijuši 1.milijonu rubļus, nezinu vai tam var ticēt, bet ja pa 8 serveriem, vidēji online katrā ir 700-800 tad es nebrīnos.

    2. (See 19 other replies to this status update)

  13. Kova, iedomājies kad tu mēnesī zaudē 15 eiro cilvēkam, kurš katru mēnesi izlaiž kādu update? Vai tas nebūtu brīņišķīgi? Iedomājaties katru mēnesi 1-3 mēnesī kautkāds update. Varbūt cilvēki būtu apmierināti? Iesaku tev uzņemt kādus 1-2 tehniķus kuriem pienākums ir regulāri veidot updatus. Cerams tu šo ņemsi aiz auss, jo cik zinu tu tur viens kautko centies darīt ;)

    1. GarCiks

      GarCiks

      Plus Krievu serveros Adminiem maksā algas, un es nejokoju. Es nesen lasiju samp cleo čītu mājaslapā, no viena no servera admina rakstu, kur viņš stāsta, kad Galvanajam adminam, Krievu serverī, maksā 30'000 rubļus mēnesi, pārvedot uz mūsu valūtu, tas ir 471 eiro mēnesi. Vai tas nav ideāli? Adminiem ir motivācija kautko darīt.

    2. (See 19 other replies to this status update)

  14. Kova, iedomājies kad tu mēnesī zaudē 15 eiro cilvēkam, kurš katru mēnesi izlaiž kādu update? Vai tas nebūtu brīņišķīgi? Iedomājaties katru mēnesi 1-3 mēnesī kautkāds update. Varbūt cilvēki būtu apmierināti? Iesaku tev uzņemt kādus 1-2 tehniķus kuriem pienākums ir regulāri veidot updatus. Cerams tu šo ņemsi aiz auss, jo cik zinu tu tur viens kautko centies darīt ;)

    1. GarCiks

      GarCiks

      Tur varētu būt intresantāk spēlēt jo vairāk cilvēki, kā piemēram es tagad izrēķināju cik tur spēlē cilvēku, un vienā no krievijas populārajakiem serveriem 3 naktī spēlē 1703 cilvēki, bet tas ir kopā par 8 serveriem, tātad vidēji vienā serverīspēlē 213 spēlētāju. Un tas ir tikai 3 naktī.

    2. (See 19 other replies to this status update)

  15. Kova, iedomājies kad tu mēnesī zaudē 15 eiro cilvēkam, kurš katru mēnesi izlaiž kādu update? Vai tas nebūtu brīņišķīgi? Iedomājaties katru mēnesi 1-3 mēnesī kautkāds update. Varbūt cilvēki būtu apmierināti? Iesaku tev uzņemt kādus 1-2 tehniķus kuriem pienākums ir regulāri veidot updatus. Cerams tu šo ņemsi aiz auss, jo cik zinu tu tur viens kautko centies darīt ;)

    1. GarCiks

      GarCiks

      Kurš teica kad vajaga Latviešu skripteri? Pēc manām domām daudz perspektivāk būtu dabūt kādu Krievu skripteri, jo skatoties uz Krievu serveriem, rodās ļoti labs iespaids par Krievu skripteriem.

    2. (See 19 other replies to this status update)

  16. Kova, iedomājies kad tu mēnesī zaudē 15 eiro cilvēkam, kurš katru mēnesi izlaiž kādu update? Vai tas nebūtu brīņišķīgi? Iedomājaties katru mēnesi 1-3 mēnesī kautkāds update. Varbūt cilvēki būtu apmierināti? Iesaku tev uzņemt kādus 1-2 tehniķus kuriem pienākums ir regulāri veidot updatus. Cerams tu šo ņemsi aiz auss, jo cik zinu tu tur viens kautko centies darīt ;)

    1. GarCiks

      GarCiks

      Ja skripteris ir kautkāds ļēvijs, tad tā būs. Nu es domāju kad jāņem skripteris mož kurš čist studē IT sfērā un pat labāk 2 skripterus. Bet nu ja Kova paņems 12 gadīgu, kurš visu meklēs google, būs kā būs :/

    2. (See 19 other replies to this status update)

  17. Nezinat kāpēc inferno ar dd2 samainītas?

    1. GarCiks

      GarCiks

      Nu kautkādas detaļās partaisīs, un tad atkal liks tur patās. Pašlaik tā skaitās kā rezerves mape. Ar inferno bija lidzīgi, viņu arī nobāza stūrī un lika gaidīt līdz atjaunosies, tās bija apmēram 1 nedēļa.

    2. (See 11 other replies to this status update)

  18. Nezinat kāpēc inferno ar dd2 samainītas?

    1. GarCiks

      GarCiks

      Plus tagad dd2 ir uzlikta kā rezerves mape

       

    2. (See 11 other replies to this status update)

  19. Nezinat kāpēc inferno ar dd2 samainītas?

×
×
  • Create New...