• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Hektoriņš.

Lietotājs
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About Hektoriņš.

Contact Methods

  • Discord
    davis8751

Profile Information

  • InGame
    Paul_Mincans

Recent Profile Visitors

762 profile views

Hektoriņš.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputation

  1. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Paul_Mincans 2. Administrātora niks spēlē : Zigis_Middleton 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Es izeju no servera, pēc kāda laiciņa nāku atpakaļ hops Bans!
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_Mincans 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ritvars_Abltins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS + DM + Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_Mincans 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Barney_Schnell 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_Mincans 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Thomas_Dark 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS stacijā. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_Mincans 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Solvita_Cuneo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CarDM + DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_Mincans 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Artis_Kurpe 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MG + NonRP 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_Mincans 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Diego_Witler 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es braucu pa Zaļo Zonu man bija jāsteidzas, tad viņš uzlika MG zvaigznes. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. Ā, un tad viņš mani beigās mani nošāva nepaspēju SSot!
  9. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_Mincans 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tomass_Smoke 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es biju pie slimnīcas uzsitu ar RP pa viņa rolleri un vins man uzlika MG zvaigznes. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
×
×
  • Create New...