• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

LatviaHawk

Lietotājs
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About LatviaHawk

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Vagos

Contact Methods

  • Discord
    -

LatviaHawk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputation

  1. Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivis_Huberts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Riffa biedrs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Laikam bija karss terru Jabut 2 vs 1 terru Riffa neklasues 4 vs 1 terru, Es nevaru karss 4 vs 1 terru 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vini 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/g/getwpzx#aa/sa-mp-072.png Bet tur ir paslepis Cetri biedrs (Screenshots vai Video)
  2. Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivis_Huberts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Marco_Rose 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Ls staciju Cs,Dm,Qs 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/u/ftabpbx# (Screenshots vai Video)
  3. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Raivis_Huberts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Harry_Cassardo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es vienkrass staiga Los Satnos staciju ieraudzeju par Harrry aapsauka par Kristine Mora Harry ir OOC Instul 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vini 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/g/ezchule#aa/sa-mp-065.png (Screenshots vai Video)
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Raivis_Huberts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Harry_Cassardo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es vienkrass staiga Los Satnos staciju ieraudzeju par Harrry aapsauka par Kristine Mora Harry ir OOC Instul 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vini 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/g/ezchule#aa/sa-mp-065.png (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...