• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

☆Kika☆

Lietotājs
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

☆Kika☆ last won the day on February 12 2016

☆Kika☆ had the most liked content!

About ☆Kika☆

Profile Information

  • Gender
    Female
  • InGame
    Kika_World

Contact Methods

  • Discord
    N/A

Recent Profile Visitors

1,514 profile views

☆Kika☆'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Krisitne Middleton 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andris_Juha 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4. Kā vainas dēļ tas notika :QS,DM 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/u/qiluutt (Screenshots vai Video)
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristine_Middleton 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Artis_Kurpe un Daumant_Snow 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :QS,CS 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vinš 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :Artis_Kurpe ir video,bet diemžel nav daumant video : http://failiem.lv/u/bzvrdte (Screenshots vai Video)
  3. Vins pirmā NJ,bet es sanaks dusmiga tad sauj
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristine_Middleton 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivis_Huberts 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :NJ 4. Kā vainas dēļ tas notika :Es nem masina,bet vins nozag man masina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/u/wsgrgsd (Screenshots vai Video)
  5. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristine_Middleton 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Emils_Gosts un Joe_Karlen 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Emils-DM+QS Joe-CP 4. Kā vainas dēļ tas notika :Nezinu! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :Ir pierādījumi http://failiem.lv/g/dzcnomd#aa/gta_sa+2015-07-01+16-17-06-68.avi (Screenshots vai Video)
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristine_Middleton 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Emils_Gosts un Joe_Karlen 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Emils-DM+QS Joe-CP 4. Kā vainas dēļ tas notika :Nezinu! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :Ir pierādījumi http://failiem.lv/g/dzcnomd#aa/gta_sa+2015-07-01+16-17-06-68.avi (Screenshots vai Video)
  7. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristine_Mora 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raitis_Ivanovskis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika :Del vins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristine_Mora 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Janis_Jaunais 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika :Del vins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/u/paypjpi (Screenshots vai Video)
  9. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristine_Mora 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Janis_Jaunais 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika :Del vins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/u/paypjpi (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...