• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Jeff_Jeff

Lietotājs
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About Jeff_Jeff

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Jeff_Mason

Contact Methods

  • Discord
    Neteiksu :D

Recent Profile Visitors

184 profile views

Jeff_Jeff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff_Mason 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Martins_Rocks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :SMS MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://failiem.lv/g/lxsjyyg#aa/sa-mp-607.png (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff_Mason 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Gvido_Jurss 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :sms MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika :Varbūt manas, bet vairāk gan viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://failiem.lv/g/ugipnuz#aa/sa-mp-599.png (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs niks spēlē :Jeff_Mason 2. Administrātora niks spēlē :Jimmy_Willmer 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://failiem.lv/g/oxffesq#aa/sa-mp-594.png 4. Apraksts par situāciju :es skreju ara no hood, un pekšņi man paradijas tas
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff_Mason 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Maikl_Klane 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://failiem.lv/g/oqsfiix#aa/sa-mp-580.png (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff_Mason 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jim_Willmer, tagad Jim_Casey 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC insult 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://failiem.lv/g/fttudzx#aa/sa-mp-571.png (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff_Mason 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ernests_Daukste 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://failiem.lv/g/ldsskgg#aa/sa-mp-503.png (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff_Mason 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Harry_Hayashi 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :CS,DM 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://failiem.lv/g/vzvofnk#aa/sa-mp-558.png (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff_Mason 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Solivta_Cueno 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://failiem.lv/g/zcszaab#aa/sa-mp-554.png (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff_Mason 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ricards_Murneiks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Sms Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http: //failiem.lv/g/cxqkbvq#aa/sa-mp-560.png (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...