• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Simba

Miss
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

About Simba

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    Every day discovering something new.
  • InGame
    Kika_Zambrotta

Recent Profile Visitors

2,621 profile views

Simba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

143

Reputation

  1. *Nodomā pie sevis * Visiem traucē dubultposti, bet tajā pat laikā Paraksti kuri aizņem 50% vietu topikos gan nē. Interesanti :D...*Turpina skrollot cauri Topikam*

    1. Allewellle

      Allewellle

      .............................l.................o.................w...... .

       

    2. KELLY

      KELLY

      Kāpēc vajag dubultpostus, ja visu var sarakstīt vienā? Lieku postu krāšana.

    3. Simba

      Simba

      Kellij, tāpēc, ka es mēģināju ierakstīt tajā postā un man neļāva tur neko ierakstīt, jo bija citāts un liels burtu fonts. Tāpēc dabūju pielikt otru postu un pabeigt domu.

       

      Skatos, ka te baigā nenovēlība , ka tik kādam nebūtu vairāk posti, ka tik kāds kaut ko nesakrātu. Smieklīgi, itkā forums, bet nevar neko rakstīt bez muļķīgiem ierobežojumiem :D.

  2. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Šī varbūt nav īsti sūdzība, jo gadījās tik vienreiz, bet SS var visu redzēt un es nesaprotu vai man vienīgajai tā bijis? Stāvēju pie savas mājas, kaut ko piespiedu no pogām un man sāka griesties cipari... 3. Pierādījumi par problēmu :
  3. Es nez kā citi, bet es pret jauno Update #21 Ieteikumu sadaļas postošana. Savu viedokli esmu pamatojusi ieteikumu sadaļā, forumam.

    1. eNzeeKaa

      eNzeeKaa

      pliko rec vietā, var taču lietot +rep vai -rep ieteikuma autoram, ja ir ko teikt, tad gan.. vismaz 50 vārdu saturā.. ja reiz šis noteikums ir svarīgāks par foruma sadaļu apvienošanu un vispār ieteikumu izskatīšanu..

    2. Smits

      Smits

      @eNzeeKaa Rec

    3. Simba

      Simba

      @ENzeeKaa pēc pašreizējiem noteikumiem komentāros pat 50 vārdus nedrīkst teikt, jo tad +1wp.

  4. Es nez kā citi, bet es pret jauno Update #21 Ieteikumu sadaļas postošana. Savu viedokli esmu pamatojusi ieteikumu sadaļā, forumam.

  5. Šodien cilvēki Sampā pamanās uzturēt spriedzi! Iespējams būs raksts. :D

  6. Šodien cilvēki Sampā pamanās uzturēt spriedzi! Iespējams būs raksts. :D

  7. Šodien izpēlnījos jau otru +1wp. Lepojos ar sevi. Jautājums tikai. Kāpēc tikai es vien pa bomi izpelnījos :D? Tik daudz par godīgumu.

  8. 1. Tavs niks spēlē : Kika_Martinez 2. Administrātora niks spēlē : Ricke_Cardinelli 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://failiem.lv/g/jfg9kkqn#aa/Untitled.png 4. Apraksts par situāciju : Tātad centos tikt galā ar citu noneRperi, proti, Jonny_Halsey, kurš, ja nemaldos ir N-Times līderis un beigās uztaisīja RpAvoid izlecot no takša, bet ne par to stāsts. Tad kad tas rpAvoideris bija izlecis no takša tad arī es izkāpu no takša, nepaspēju paiet ne pāris soļu, ka kāds tesmenis jau man paspēja uztriekties ar mašīnu virsū un tā arī kaut kādā veidā atmodos cietumā par NoRp uz 12000 sekundēm! Varbūt pats admins varētu paskaidrot, jo es izdarīju nepareizi? Pat piecas sekundes nepagāja un atrados zonā. :@
  9. Jā, man arī ir bijusi šī problēma. Normāli naudu var pakāst šādi.
×
×
  • Create New...