• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

ρυмα

Lietotājs
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About ρυмα

  • Birthday 02/06/2001

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Jacky_Beer

Contact Methods

  • Discord
    badgamer18

ρυмα's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-9

Reputation

  1. Da labi, tā tek ir Mafija

  2. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Fils Trevo 2. Administrātora niks spēlē : Ziģis 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/82jstf 4. Apraksts par situāciju : Vienkārši braucu Garam Vagosu gangam un norāvos banu prasu pierādijumus jā tā ir jo nēsmu hakojis man pat pc jūdzas nost kad iemet haku , Ziģi gaidu pierādijumus? Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  3. Andrew Gribēji man atlīdzīnāt dvj ? Jo tevis dēļ Actecās tikt vairs nevar
  4. nē neliekat wp, Andrew tā nebūs tu esi vainīgs tev ir kautkāds sods jāsaņem Admins toč tev jāņem nost
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Fils_Trevo 2. Administrātora niks spēlē : Andrew_Williams bijušāis Dwayne_Moore 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/82dyj1 http://prntscr.com/82dys0 http://prntscr.com/82dz5w http://prntscr.com/82dzks 4. Apraksts par situāciju : Spēlēju Actecās gatavojāmies terrai un tad ne no ša mani izmet tur biju panelis, rakstu /report Andrew_Williams saka ka paša velme, kaut arī neko nēsmu lūdzis ja būu tad nepiekasiitos pie viņiem, tā ir adminu neakurāte, manu prāt mani noreportoja vagos līderis vai kāds cits tikai tād kā vīnš nepārbauda jo viņam kautkur ir jāskrien u.t.t domāju tādiem Admins nav vajādzīgs. Pietam kāda kompensācija. Gaidu rezultātus Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  6. bet kā tad paņemt naudu no iegutajām terram ? Lai premkas iedotu ?
  7. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Tiku actezās par paneli un nodomaju apskatīt kas darās mūsu bankā /gangbank, kad esmu to uzrakstijis pilnīģi nekas neatveras, visi prasa premkas un tās mums ir jāsedz no savas kabatas, bet tas takš tā nau domāsts... 3. Pierādījumi par problēmu : domāju te nav nepieciešams nekāds pierādijums Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  8. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Fils_Trevo 2. Administrātora niks spēlē : Jim_Mendez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://lejup.lv/down.php?s=55c47ef22025f 4. Apraksts par situāciju : Es aizvakar ienācu samp man jau rādija 2 dienas bans par DM ok domāju pagaidiit jo nebiju domaājis spēlēt bet tagad rāda ka man bans par hax, ja tā ir taisniiba prasu pierādijumus 1, nēsmu bijis spēlē 2, pc nestāv neviens hack priekš samp Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  9. pagaidišu šit mby kāds ko pateiks
  10. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Nopirku pirmo reiz Unjail viss aizgaja, tad pameiginaju 500 k man kods atnaca un shopa sms paradija ka nauda tika ieskaitiiita ieeju serveri maja esmu gribeju rr mashinu uz majam man rada ka konts ir tukss ka nau ieskaitiits... VĒLOS SAŅEMT NOPRKTO NAUDU :@ IR DRAUGS KURŠ VAR PIERĀDIT KA NESAŅĒMU TAJA LAIKA RUNAJU AR VINU PA SKYPE 'ARMANDS_WEED' 3. Pierādījumi par problēmu : Pārs ss http://prntscr.com/7sxtkb http://prntscr.com/7sxtoq Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
×
×
  • Create New...