• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

DumbAss

Lietotājs
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About DumbAss

  • Birthday 01/06/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Bullet_Takashi

Contact Methods

  • Discord
    bonifacijs0404

DumbAss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Gusts_Vaivods 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Arthur_Taylor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Manam šefam atnāca sms, ka vēlas tikties karjera, un ka viņš parādīs savu spēku. Viņš drošības pēc mani ņēma līdzi, bijām bruņoti. Līdz viņš ieradās, sāka šaut, un ss ir redzams, ka viņam ir hp hack. 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) 1. http://prnt.sc/d0s9xk 1.ss ir redzams, ka viņam trāpa mafijas panelis Janis_Rutkis, jo viņš noraustās. 2.http://prnt.sc/d0s976 2.ss arī ir redzams, ka no šāviena, apsūdzētajs noraustās, tas pierāda, ka viņam ir hp hack. 3.http://prnt.sc/d0s8k2 3.ss ir redzams, ka viņam nedruskas nenogāja hp. 4.http://prnt.sc/d0s8ts 4.ss ir redzams, ka mafijas panelis, kuram pienāca sms, ir Janis_Rutkis
  2. Es vairākas reizes erpoju, ss viss ir redzams. Ielūkojies čatā.
  3. 1. Tavs niks spēlē :Gusts_Vaivods 2. Administrātora niks spēlē :Jesica_Cookie 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prntscr.com/bugrcv 4. Apraksts par situāciju :Es ar savu draugu vedu baļķus. Viņš bija apgāzies, es viņā nejauši ietriecos. Pēc trieciena noerpoju sekas, pēkšņi BAM ''Administrators Jesica_Cookie ielika jail Gusts_Vaivods'' . P.S. Kad skatīsieties SS, pievērsieties chata, kad noerpoju traumas un kad ielika jail.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Gusts Vaivods 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Normunds S***rs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es uz motocikla sēdēju stacijā, man pretī stāvēja bars ar čuvakiem. Es piebraucu tuvāk, un tad Normunds S***rs nomixoja . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/bo6g5t (Screenshots vai Video) Es nesaprotu, kāpēc viņa uzvārda vietā rādas **** ?? Es zinu ka tur ir nepiedienīgs vārds, bet kā tad lai uzrakstu viņa uzvārdu, lai jūs to zinātu? Viņa nick ir : Normunds Sk*cers . *-vietā ir U .
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri 1. Apraksts par problēmu :Sveiki! Es strādāju CSDD, mans nick ir Gusts Vaivods. Man ir .5rank, bet, lai es izietu kādam tehnisko, man vajag pārģērbties.Līdz ko es uzeju uz apģērba zilā lai pārģērbtos, man rāda: Jūs nestrādājat CSDD. Varbūt tas tāpēc jo man ir 5.ranks, nezinu. Līderis saka, ka lai dabūtu 6.rank, vajag likt atskaites forumā, jo tikai no 6.ranka var pārdot licences. Bet ja man ir 5.rank, un nevaru nevienam tehnisko iziet un licences arī pārdot, tad kā varu nopelnīt, dabūt 6.rank? Tad jau nav jēgas strādāt CSDD. 3. Pierādījumi par problēmu : http://prntscr.com/bh9qm8 Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  6. 1. Tavs niks spēlē :Gusts Vaivods 2. Administrātora niks spēlē :Fridrihs Ketlers 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://imgur.com/JclQimi 4. Apraksts par situāciju :Es braucu kā parasts tālbraucējs, pirms nodevu kravu, es nejauši ietriecos, pēc kā es noerpoju, bet mani ielika jail par PG. SS viss ir redzams. Un mani iesēdināja uz 1stundu, es vēlētos pēc iespējas ātrāk unjail. SS skataties uz laikiem, kad noerpoju un kad ielika jail. P.S. Rakstu par jaunu, jo iepriekšējo aizslēdza bez lēmuma.
  7. 1. Tavs niks spēlē :Gusts Vaivods 2. Administrātora niks spēlē :Fridrihs Ketlers 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prntscr.com/bfwop2 4. Apraksts par situāciju :Es braucu kā parasts tālbraucējs, pirms nodevu kravu, es nejauši ietriecos, pēc kā es noerpoju, bet mani ielika jail par PG. SS viss ir redzams. Un mani iesēdināja uz 1stundu, es vēlētos pēc iespējas ātrāk unjail.
  8. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Gusts Vaivods 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Uldis Prime 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es ar BMX braucu, un redzēju kā šis cilvēks apsaukājas. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://imgur.com/rarWrAI (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs niks spēlē :Gusts_Vaivods 2. Administrātora niks spēlē :Hardwell_Castellani 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/g/tqycch8m#aa/sa-mp-009.png 4. Apraksts par situāciju Es to report rakstiju tikai tāpēc, ka viņš jav 2. reizi ieliek jail par to ko viņš pats dara, un esmu redzējis ar savām acīm, viņš pat Car Dm taisa, tikai žēl ka man nav pierādijumu. Labi, tas jail var būt, bet bans? Vai tad tas ko es rakstiju ir AA ? Tur nav nekā tāda par adminu nodrišanu, AA būtu piemēram: "Ev admin, tu esi stulbs lohs idiots!" Tas būtu AA, nejav tas ko rakstīju.
  10. 1. Tavs niks spēlē :Gusts Vaivods 2. Administrātora niks spēlē :Sergejs Ozols 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://failiem.lv/g/mllmzkv#aa/gta_sa+2015-10-03+21-32-24-20.avi 4. Apraksts par situāciju :Bija mierīgs Car Meeting Los Santos Lidostā, bet Sergejs Ozols visus ielika Jail par CS! Un ielika mani uz 7k sec, cerams ka jus mani unjail, un to Sergeju sodīsiet!
×
×
  • Create New...