• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

ExxTra..#

Lietotājs
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About ExxTra..#

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    ....

Contact Methods

  • Discord
    ....

ExxTra..#'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tomass_Smoke 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mik_Nelson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Stavu ar patruleshanas auto stacija, piebrauc Mik_Nelson un saka "Menti loxi"! (Police abouse) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Mik_Nelson 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/nnxyfw4w (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tomass_Smoke 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Wiz_Santos 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es staigaju pa Los santos staciju nevienu neaiztieku, šeit piebrauc Wiz_Santos un saka "Durak"+"losi"+"Dalbajob" (police abouse) un laikam vel (CS) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Wiz_Santos 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/nnxyfw4w (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tomass_Smoke 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Emils_Kule 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nesaucu Hackeri par "Apmisto Hackeri" vins atbildeja "Neraudi Suds" (ooc insullt) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Hackera 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/nnxyfw4w (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tomass_Smoke 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mik_Nilson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mik_Nilson prasija lai aizvedu nolikt tiesibas es atteicu, shis uzrakstija ":(" (MIX) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Mik_Nilson 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/nnxyfw4w (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tomass_Smoke 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Sandis_Van_Boradacs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vins gribeja lai pienjem vinju, teicu lai atrak brauc, vins uzrakstija "talu dzivoju :D" IC chata (MIX) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Sandis_Van_Boradacs 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/nnxyfw4w (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tomass_Smoke 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Johny_Slayer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Sezhu mashina pekshnji atnak Johny_Slayer un nosauc manu vardu, vinjam nebija nekada info par mani (MG) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Johny_Slayera 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/nnxyfw4w (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tomass_Smoke 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Leo_Anderson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Apstādinaājam Leo_Anderson, vins saka "MIX" pec kada laika ari "LOG OFF"! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Leo Andresona! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/nnxyfw4w (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tomass_Smoke 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nyle_Dimarco 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nyle_Dimarco atradas KP(Kartibas policijas) bāze, bez atljaujas! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Nyle_Dimarco! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/nnxyfw4w (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tomass_Smoke 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Johny_Torres 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Stacija ar mehas mahu drifto 4. Kā vainas dēļ tas notika : Johny_Torresa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/d9cytvmu (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...