• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

TheHeroLV

Lietotājs
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About TheHeroLV

  • Birthday 07/14/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Spēlēt Samp,Spēlēt Florbolu,Skriet,Daudz žirīt iekšā.
  • InGame
    Nike_Riley

Contact Methods

  • Discord
    ranger11115

Recent Profile Visitors

562 profile views

TheHeroLV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-12

Reputation

  1. Labs mēģinājums čalīt, bet es nekrāsoju mašīnas, kā arī es nestrādāju par automehāniķi un es pašlaik sēžu cietumā, kā es varu vēl kaut kādas mašīnas krāsot, viennozīmīgs Fake, WTF, kā sauc to programmu, varētu ielikt tavu niku uz sava acc Haha veikur ir
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nike_Riley 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mark_Thomass 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :OOC insults 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/a/nttrz72e#3ma55cw8
  3. 1. Tavs niks spēlē :Nike_Riley 2. Administrātora niks spēlē :Bob_Stefanos 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Apskaties banu sarakstā 4. Apraksts par situāciju :Kad es nokļuvu cietumā par PG, kur man bija jābūt NonRP, es vienu čali, kas bija AFK nodēemoju un administratoram neizturēja nervi un uzlika banu.Kāpēc jūs admiņi esat tik tupi!!! Es par Arthur_Cortez vispār nerunāšu, liek sodus pēc saviem ieskatiem.Banu varēji likt vienīgi tad, ja es būtu vismaz 5 pēc kārtas nodēemojis.
  4. Vispār jau šajā ekrānšāviņā nav pierādījumu, ka tas būtu bijis es, varbūt tas bija kāds cits, es nezinu
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nike_Riley 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jim_Green 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :OOC Insults, nervi neizturēja 4. Kā vainas dēļ tas notika : Puikiņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/a/ue3fefzc#kmzcbgfn
  6. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Nike_Riley 2. Administrātora niks spēlē :Jim_Castellani 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Jums uzlika banu uz 1 dienām, bans beigsies 28.12.2016,Banu uzlika Jim_Castellani 4. Apraksts par situāciju :Taisīju JailDM jo mani pirmstam visu laiku sita spēlētājs Skyr_Antonio un kad es viņu vienreiz nositu man uzlika banu,bet viņam nē.Kāpēc administrators ir tik agresīvs.
  7. Nesitu,situ tikai to kas mani tika nogalinājis,pēctam jūs visi sākāt sisties savā starpā un tad es piedalījos,bet tas jau nenozīmē,ka tāpēc var izmantot OOC insultus.
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nike_Riley 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andris_Rullis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :OOC INSULT 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.bildites.lv/a/jz45cng4#8nwtxqm4 (Screenshots vai Video)
  9. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nike_Riley 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Vasilij_Smirnov 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :OOC insults 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=u45m2sy3y4pochf8sw.png (Screenshots vai Video)
  10. Es jau viņu neaizskāru es vienkārši teicu,lai viņš mani izlaiž jo es negribēju izdarīt DM un nožēloju,bet viņš uzliek kaut kādā nesaprotamā veidā Admin Abuse,protams tikai izkikojot.Nekāda AA nebija,to viņš samuldēja.
  11. Nu tad tu diemžēl neredzēji,kas tur īsti notikās jo es nevienu nenoklappēju,vienīgi to kas jau bija nomiris,bet manu draugu gan noklappēja.Un DM ir tikai tad ja nav IC iemesla.Un kad iemeti cietumā es tev teicu lai tu izlaid jo es nebiju nekāds lecīgais kāvējs,tu vēl saliec kaut kādus cipa AA un visu ko citu.Ja būtu izlaidis mani no cietuma,nebūtu tagad jāpiepišās vienam pie otra.
  12. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Nike_Riley 2. Administrātora niks spēlē :Mike_Dundee 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Nebija laika jo uzreiz iemeta cietumā 4. Apraksts par situāciju :Pie tālbraucēju ostas norisinājās kautiņš,es ar savu draugu gājām pēc kokvedējiem,kad pēkšņi manu draugu sāka sist līdz nogalināja,tad visi sāka dauzīt arī mani un kad es aizstāvējos ar kādiem 5 sitieniem iemeta cietumā par DM uz 1200sek-(DM-speletaja sišana vai nogalināšana bez IC iemesla),taču man bija IC iemesls,manu draugu sāka sist līdz nāvei.Ko vēl pateikt.Lai tevi atlaiž no admiņa Mike!?
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nike_Riley 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Beate_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Gaidu brīvību cietumā,kad uzvlikusies dāmīte mani mēģina nogalināt.Viss ir redzams video + pirms video 5 min viņa taisīja JailDM. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Laikam jau viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://sendvid.com/xhh4n1ps (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...