• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Katashuk

Lietotājs
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Katashuk

  • Birthday 04/13/1994

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Keepushka

Katashuk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Da ne, zbis ne? shitā visu laiku. http://prntscr.com/97cq08 http://prntscr.com/97crl7 Apliecinājums, kad idiotiem nevar dot ieročus. http://prntscr.com/97cwmu Tak atdodiem man naudu bļe, nav iespējams paspēlēt
  2. 1. Apraksts par problēmu : Da nu naaaa, kā var nedusmoties un šajā sūdzībā neielikt kādu lamuvārdu!!! Tātad sīkāk pie lietas, man bija bans uz 10d un zinu pirms bana saņemtšanas man bija 300k naudas, tad man šodien viņš jau beidzās un es jau varēju spēlēt, bet ir viena problēma, manā kontā ir tikai 200e, viss ir pazudis, kā lai es varu izdzīvot, ja pat paest es nevaru? Nu pilnīgi neko, nauda vienkārši iz izzisusi, neko pircis neesmu ar vinju. Pierādījumu nevaru dabūt, jo neviens admins serverī nezina, kā uzņemt screenshotu, ar f8 neizdodas ar prtntsc arī nekas nav... Lūdzu izskatiet sho sūdzību, jo esmu izmisumā. : < To naudu jau krāju pirms pirmsākumiem un tagad vispār nekā nav : <# Beidzot sanāca ; http://prntscr.com/974z1v Kāds sakars, skraidīt ar vienādu PW? Es spēlēju tikkai un vienigi šajā serverī un kpc tev liekas, kad es esmu gājis citur ar to pašu pw? Pw tas ir vienīgais un nevienam kekam nebija dots un uzlaust nav iespējams, jo ir pārāk sarežīts, serveŗi tikt nekādīgi nevarētu iepriekš kad bija bans, jo bans bija uz nika, tātad, noņēma man administrācija. Lai sāktu strādāt, man nav naudas par ko paest, jo kā es nonāku uz darba vietu es nomirstu, jo naudas galīgi nav, vēlos lai manu naudu atgriež. http://prntscr.com/97c2y7 Daudziem liekās, psf 300k, bet priekš 4lvl tas ir pietiekoši daudz. Tād moš atļauj izteikties pirms ver ciet topiku?!
  3. Da vaine, man vispār atņem 300k, ne pa ķeksi un izdomā vēl to, ka man ir visur vienādu pw, kāda loģija, ja es spēlējis esmu šeit un vairs nekur? Un paroli neesmu devis nevienam un neviens pa uzminēt nevarētu? Labs reasons, nelie visur vienādus pw. Nu bļin vecīit, nu wtf? Atstāja 200e, pa kuriem pat paest nevaru un pastrādāt, kā azbrauc uz darbu tā nosprāksti, bļe nu wtf.
  4. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Da nu naaaa, kā var nedusmoties un šajā sūdzībā neielikt kādu lamuvārdu!!! Tātad sīkāk pie lietas, man bija bans uz 10d un zinu pirms bana saņemtšanas man bija 300k naudas, tad man šodien viņš jau beidzās un es jau varēju spēlēt, bet ir viena problēma, manā kontā ir tikai 200e, viss ir pazudis, kā lai es varu izdzīvot, ja pat paest es nevaru? Nu pilnīgi neko, nauda vienkārši iz izzisusi, neko pircis neesmu ar vinju. Pierādījumu nevaru dabūt, jo neviens admins serverī nezina, kā uzņemt screenshotu, ar f8 neizdodas ar prtntsc arī nekas nav... Lūdzu izskatiet sho sūdzību, jo esmu izmisumā. : < To naudu jau krāju pirms pirmsākumiem un tagad vispār nekā nav : <# Beidzot sanāca ; http://prntscr.com/974z1v P.S Protams, kad pirmajā vietā, man viemēr ir pirmajā, nav naudas, kur dzīvosi un ko ēdīsi? Tad domā ar galvu.
  5. Amigoo, da nevaru tev nekā uzrakstīt, man nick bija Raivis_Andersons

  6. Bļe kāds sakars? ieeju serverī un nepagāja ne min;ute, kad iedeva banu ar reason HAX, da bļe, katram tagad tādu dod? nu wtf?!

    1. Show previous comments  2 more
    2. Katashuk

      Katashuk

      Amigoo, da nevaru uzrakstit message, nick bija Raivis_Andersons

    3. respect .

      respect .

      visiem tād sbans no sākuma, chill, drīz noņems .

    4. respect .
  7. Tak šitas serveris ir garām, strādā un pelni, kamēr tev atslēdzas serveris un visu papišs da nu ***..

    1. Alex_Camaro

      Alex_Camaro

      nu piedod, vairāk nebūs RR, bija tehniskas problēmas...

    2. Rafiks the Dievs

      Rafiks the Dievs

      Kova neklausies, bus ok

  8. kad es vareeshu rakstiit chataa?

    1. Basko(Frīks juniors)
    2. Katashuk

      Katashuk

      Dfuq, Kāds nezin, kas pa iemeslu, kad vienmēr ieslēdzu sampu, man serveris katru reizi izslēdzas? Man jājiet 30x lai aizietu :.

×
×
  • Create New...