• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Makans

Lietotājs
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Makans

  • Birthday 05/13/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Vilhelm_Acosta

Recent Profile Visitors

535 profile views

Makans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-15

Reputation

  1. Paskaties to manu screen.. kapēc tur rādas tavs niks? tas nav ķipa niks, kurš uzlika banu ?
  2. 1. Tavs niks spēlē : Vilhelm_Acosta 2. Administrātora niks spēlē : Terry_Fierro 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://imgur.com/a/bUYoSq4 4. Apraksts par situāciju : Es braucu uz Prizmas pieņemšanu, ieskrēju robežas vārtos.. mani ielika cietumā uz (120min), tad es aizsvīlos.. bik /b čatā ar ''sliktiem vārdiem'' šo to uzrakstīju.. btw es nevienu nenodirsu ! hvz kā tas skaitas OOC insults.. tālāk karoče mani nobanoja uz 5dienām.. (atbilde no : Terry_Fierro - Tevi jail ieliku par NonRP uz 30min. Un nobanoja par OCC ins uz 5d ! (Melo! ''30min) xd tad es nebūtu aizsvīlies LOL ! (120min bija) Jail - bez iemesla + Bans bez iemesla ! Un kas tas vispār par iemeslu ''/white'' kas tas par pediņu šifru kkād?
  3. Samp.lv tik tiešām DEAD? 2015-2017 viss bij ahuun.. bij bail kaut ko ne tā izdarīt/pārkāpt noteikumus... 2019.. - administrātori liek jail/banus(+melo) - man vnk nav ko teikt ! # Kova Pats Pie Visa ir Vainīgs. ! - Nolaidis serveri.. Es aizmirsu tās meitenes niku.. karoč viņa teica tā - ka šis vairs nav RP serveris, bet gan freeroam!
  4. 120min.. = 30min ? vai 2h??? Ja tu mani būtu ielicis uz 30min.. es nebūtu aizsvīlies! 0_0 Tu vēl melo? wtf Es rakstot ķipa sūdzību tur minēju ''iepisu robežas vārtos ( nenospiedu bindu par traumām ) un karoče pēc tam cietumā tur bik /b čatā palamājos utt.. un vnk mani nobanoja ''iemesls - //world'' Skrīnā redzams ka lamājos..bet kur ir skrīns par to ka ieliki jail ķipa uz 30min? (120min,patiesībā)
  5. Mani ielika cietumā uz 2h.. par nonRP driving.. es vnk steidzos uz Prizmas pieņemšanu.. iepisu robežas vārtos ( nenospiedu bindu par traumām ) un karoče pēc tam cietumā tur bik /b čatā palamājos utt.. un vnk mani nobanoja ''iemesls - //world'' hvz kas par na(уй... Es vnk nesaprot.. kapēc liekat cietumā uz vairākām stundām..vnk wtf.. + bans 5 dienas.. da nu ***.. pazuda interese spēlēt... tā jau online nav.. Prizmas līderis čītoja.. viņam uzlika banu...pēc 10min bija atpakaļ.. tas viss karoče sīkums.. nja.. Neatgriezīšos tai sūdbedrē kā citi viņu sauc.. Low erperi visur.. utt.. daudzi čīto.. dara kaut kād huiņ.. nekas viņiem nav.. vnk smieklīg #samp.lvDEAD / vnk dead Projekts.. cīkie nopērk admin pa kapeikām.. ka tik kovai priekš maizes sanāk.. vnk huiņ.. es neprasu ne unban.. neko.. vnk saku.. ka tas ir smieklīgi banot.. / likt cietumā uz vairākām h.. par sīkumiem lohi bļā
×
×
  • Create New...