• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

saMql

Lietotājs+
  • Posts

    185
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by saMql

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Melisa Haus 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jay Parker, Anthony Parker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :jay hax - backflip anthony - mass cs 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://m.youtube.com/watch?v=xrt88iZcs7A E: 1.12 var redzēt anthony aimu, divus ar vienu deagle lodi.
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Mareks Sauss 2. Administrātora niks spēlē :Jim Castallani 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prnt.sc/e4ppn0 4. Apraksts par situāciju :Tātad šis **** ***** ***** ***** ****** ***** *** **** ****** **** ****** ****** ******* mani iemeta jail uz 80 min par kkādu QS,CS kautgan man pat weps nebij.
  3. Vienreiz pieveries Jim tu esi viens liels krāpnieks , kāpēc tad iepriekš nunjailoji viņu ?? , lūdzu neliekat WP , tikai gribu lai Džims zin kāds nazis ir
  4. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Mareks Sauss 2. Administrātora niks spēlē :Arthur_Cortez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Nepaspēju uztaisīt screenu tikai ir screen kur ir jail 214min. http://prnt.sc/e40wly 4. Apraksts par situāciju :Tātad es taisīju DM + CS un šitas gudrīts mani nevis nobanoja bet ielika jail uz 220 min... vai tas ir normāli ? Ja nemaldos maksimums bija 120 minūtes , gadījumā man par šito nav jābūt banam nevis jailam?
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Mareks Sauss 2. Administrātora niks spēlē :Cody_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prnt.sc/e3xn5x 4. Apraksts par situāciju : Tātad serverī ir ļoti gudri admini kas soda bet nemāca kad ir jālabojas , kur ir pamācība kā nomainīt niku ????
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Eduards Ansans 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Gustins Huino 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viss screenaa redzams , es nēsmu pirmais , viņš kādas 5 reizes manu acu priekšā tā dara ... 4. Kā vainas dēļ tas notika : 100 procenti viņš 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=k15b7s2mqpbe2zadv9r.png (Screenshots vai Video)
  7. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Eduards Ansans 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Gustins Huino 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viss screenaa redzams , es nēsmu pirmais , viņš kādas 5 reizes manu acu priekšā tā dara ... 4. Kā vainas dēļ tas notika : 100 procenti viņš 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=k15b7s2mqpbe2zadv9r.png (Screenshots vai Video)
  8. Paceļu , kas notiek ar SAMP.LV adminstrāciju ?, neinteresē kas notiek ar serveri vai kā ? Jāraksta būs sūdzība kad samp.lv adminstrācija nepilda savu darbu ! Piemēram tie kas sūdzas par Rayu tad Rays vienmēr apskata ! Bet kad sūdzība par Toniju mazais nevar apskatīt ! Kas Kovai jātur sosīte pie Tonija mutes ? , kā zīdainis neatbild par rīcību ! Tony kas citiem jāatbild par tavām muļķīgajām rīcībām ? Samp.LV nav nepieciešami adminstrātori kuriem ir viss vienalga ! Pagāšgad ar Toņiku bija labāk kas tev lēcies ? , tad vismaz vari apskatīt un unbanot !
  9. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Eduards Ansans 2. Administrātora niks spēlē :Tony Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Bans: Un jails ! : NR2 Jail : 4. Apraksts par situāciju :Tātad es paņēmu kravu un krava uzspavnojās un viņš mani ielika par PG nauda papista + nočakarēja man spēlēšanu , kā tad lai savādāk krava parādas ?+Bans par to kad pateicu serveris gaļims jo kā lai tad savādāk dabū kravu ?
  10. Nē, vnk gribas tikt ārā no cietuma ! Un unbanu arī , un ik pēc 2h Toč nē !
  11. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Eduards Ansans 2. Administrātora niks spēlē :Tony Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Bans: Un jails ! : NR2 Jail : 4. Apraksts par situāciju :Tātad es paņēmu kravu un krava uzspavnojās un viņš mani ielika par PG nauda papista + nočakarēja man spēlēšanu , kā tad lai savādāk krava parādas ?+Bans par to kad pateicu serveris gaļims jo kā lai tad savādāk dabū kravu ?
  12. Hmmm ... Man bija tikai CS , un kurā dirsā tu izrāvi DM ? Ja tas būtu mass tad 16 k sec jailā ... Bet bļeģ tagad man tik ilgi jāsēž tikai dēļ stulbiem adminiem nahuja ?...
  13. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Winston Gonzalez 2. Administrātora niks spēlē :Mack Makaveli 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Dod bļe vai dirsā ir jau sestā reize ar tādiem petukiem . 4. Apraksts par situāciju :Kārtējo reizi šis petuks ar slimu galvu mani iemeta jailā prost uz 16800 sec . Dod pierādījumus vai ar šo pieklauvēšu pie kovas īzziņām !!!!! Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds. 4 Back to top Report
  14. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Winston Gonzalez 2. Administrātora niks spēlē:Daniel Hitman 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/viewer.php?file=13mbanjrjj2wgnbr1s.png 4. Apraksts par situāciju :Tātad mēs ar draugu spēlējam samp.lv takā gājām policijas iecirknī un šis viņu iemet jailā par gribu un iedod chatā banu par nepatīc . Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  15. Bārnij tu ar tādu attieksmi vēlies dabūt unbanu ?
  16. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu :Es jau šo bugu no pagāšā gada zinu kad tu ieej kādā oganizācijā tu aizej uz apģērbu veikalu sāc jau izvēlēties apģērbu ,tad uzraksti adminam vai panelim vai līderim lai izkicko no org un tad ķipa tev vēl dod atļauju izvēlēties skin kad esi izmests un tā var uzbugot skinu ,atvainojos kad par šo neteicu jau 2014 gada sākumā vissticamāk kad 'šis bugs ir vissos serveros,lai šo bugu novērstu ir baigi jāčakarējas! 3. Pierādījumi par problēmu : Paši admini varat pārbaudīt. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
×
×
  • Create New...