• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Paduse

Lietotājs
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Paduse

  • Birthday 01/01/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Metāls. <3
  • InGame
    Angelo_Pestrada

Contact Methods

  • Discord
    ivisms2

Paduse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputation

  1. bļā", "bļē", kā arī literāri aizvietotāji - "блин" (pankūka), bļāviens, bļoda, Kāda tev šluha,***, utt kas vel? Cmon, nevajag pašam domāt savā galvā!
  2. 1. Tavs niks spēlē :Angelo_PEstrada 2. Administrātora niks spēlē :Jesica_Cookie 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Nav vajadzības, var redzēt tiku banots, un nevar redzēt ko uzrakstīju. 4. Apraksts par situāciju : Mani ieliek Jailā par PG, uzprasu kāpēc viņa uzreiz ar pāršautu riepu pārāk ātri brauci, es uzrakstīju Bļe, jums te kādi ātruma ierobežojumi? km/h skaita? Un man uzliek banu ar AA, kur bija AA? Es viņai kaut ko sliktu pateicu? Bļe tagad ir lamuvārds ar ko cilvēkus apsaukā?
  3. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Angelo_Pestrada 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Hennry_Avery 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Tātad mēs IC sarunājam, kad pārdosim mašīnu Elegy par 1,1mil... Un redz kas notika. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Appisējs bez naudas... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://i68.tinypic.com/11kxy5t.png
  4. 1. Tavs niks spēlē :Angelo Pestrada 2. Administrātora niks spēlē : Tony Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Aizmirsu screenu paņemt. 4. Apraksts par situāciju: Kopš kuriem laikiem par JailDM bano? LOWAXXX + Tur visi JAILDM un es biju tas izredzētais?
  5. 1. Tavs niks spēlē :Angelo_Pestrada 2. Administrātora niks spēlē : Jesica_Cookie 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Nav. 4. Apraksts par situāciju : Es uzspawnojos gribu iet strādat, tad es biju Mafijā, līdzarto man arī bija ieroči, lūdzu! Es uzspawnojos nesapratu jēgu, kāda jēga kad uzspawnojos man tos ieročus ar rp ņemt nost, jo uzspawnojās ar m4, nu vot, noņemu ieroci bez rp, lūdzu tev jails uz stundu, bļe ja šitāda adminstrācija te ir tad laikam būs ātrāk jāzud projām. 1. Tavs niks spēlē : 2. Administrātora niks spēlē : 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju :
  6. 1. Tavs niks spēlē :Angelo_Pestrada 2. Administrātora niks spēlē :Ricke_Cardineli 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Liecienieki viss SFPD Un pat panels un līders Līderis:Jackson_Gonzalez Panels:Eddy_Collin 4. Apraksts par situāciju :Bija treniņš bija viens otru jašauj nost garažā Tad pēkšņi mani iebāž cietuma Reason: TK + CS + DM Nu watafuk Es viņam /report Rakstu lai paprasa tas *** sēž neko nedara tik var 1 brīdi aci uzmest un jailot.
  7. 1. Tavs niks spēlē :Angelo Pestrada 2. Administrātora niks spēlē :Hardwell Castelani 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Liecinieks Jackson Gonzalez 4. Apraksts par situāciju : Man pieskrēja kāds nonRperis dmeris cseris Es sāku qs pa viņu šaut bet mani jailoja par CS + QS +DM +NONRP Pirmkārt es netaisiju nonRP vienīga lieta ko es uzstaisiju bij QS Un tas arī vis! Lūdzams unjails !
×
×
  • Create New...