• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Russlanciks

Lietotājs
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About Russlanciks

  • Birthday 03/16/1997

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Russlans

Contact Methods

  • Discord
    TheLowPc

Recent Profile Visitors

598 profile views

Russlanciks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Veci tu vnk esi stulbs *** kas neiebrauc RP ! Tadu dauni sen nebiju redzejis! Atvečaj dzīvē tikai tādus atspārdīt! zu°ini beidz gudriti metat lai skatas tie kam jaskatas!
  2. čali okey pieņemsim rīko savas fakenās luksoforu stundas , bet kapēc ir 90min jails? nav biki pa daudz ko? paļubom paši sevi piesedzat! tieši tā sakat arī ar sevi! vnk 100% jūs esat kaut ko pārkāpuši un nēesat ielikuši sevi jailā! un kas ir ar 7 dienu banu pa auto nvietosanu? Fakts paliek Fakts RP serveris ir RP serveris kur nezinama butne tev no debesim blauj kadas strundas sakusas vai ka auto janovieto!
  3. Kas tu vispār par adminu? Nezinu ar ko kova domāja ka tevi par adminu! nedomāju ka tā teikšu bet benjamins ir normalāks admins! kautvai baigi stingrs un piekasīgs vismaz smadzene viņam šansē
  4. Par ko wp? par to kad lieku sūdzību par tevi? Par nošaušanu jā tu varijailot ja nav RP bet ja dara ar rp tu nevari jailot°. Luksofori? ja tos ievēro BET ja arī neievēro tad dievs viņūs neliek cietumā! (šajā gadījumā admini) Par atslēgšanu tas ir tikai salīdzinājums jo par nekārtīgiem auto stacijā tu smejies 7dienu bans? tur faking vispar tev nav kurpiekasities jo tas ir policijas darbs! Un gaidu atildi kapēc man ir WP!
  5. 1. Tavs niks spēlē :Russlan_Black 2. Administrātora niks spēlē :Vitalijs_Tenorss 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/j3jpn6bj#_ 4. Apraksts par situāciju :Tātad šodien spēlēju sampu , līdz kāds negudrais par ./o uzraksta kad ir Lukoforu stunda ja neievēros noteikumus 90min jails! Es domāju kad tas nav normāli domāju kad daudzi man piekritīS Ja kaut ko tādu organizētu LSPD vAi SFPD būtu oeky bet administrācija? Āķis ir tur kad Īstajā dzīve neapstājoties pie luksofora arī paņem ķipa dievs iemet cietumā? par to rūpējas poilicija nevis kāds cits no debesīm! Tas ir vienkārši sviests! Labi būtu vēl pieņemami un varbūt pat interesanti ja nebūtu 90min jail bet gan kāds cits sods! necentīšos domāt kāds! Un vēl mani fascinē tas kad sis pats konkrētais surogāts pa ./o uzrakstīja ja spawnā nesakartos automašīnas 7 dienu bans! Piedod atvaino bet RL arī dievs saka kad atslēgs cilvekus no dzīves par to ka auto nav kārtīgi novietoti? Par to ir jārūpējās policijai! Man sāk likies kad sis admins neizprot RolePlay nozīmi! Nezinu bet šīsi ir manas domas ja nebūtu šadi atgadījumi manā skatā serveris būtu labāks! Skatā paši ! un ko teiks pārejie spēlētāji! (SS ir gan par tam stundam gan par banu )
  6. Jebanutijs *** losis galvā čalim sakāpis ka admins ieliek pa cs uz 1h baigaisvecis tur pat nebija cs bļē un vel nobano uz vienu dienu pidarasts par to ko bija jakiko
×
×
  • Create New...