• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Frenzy

Lietotājs
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Frenzy

Frenzy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?: Edgars Street 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Gulbis Renars 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: ojj, par šo škoļņiku daudz kas ir. 1. Ik pēc 10 minūtēm brauc pie tālbraucējiem sodus par to ka pa zāli brauc. 2. Neatļauta stāvēšana stāvvietā. WTF? NONRP, CMDSPAM , lai nobugotu naudu. 4. Kā vainas dēļ tas notika? viņa (adminiem lūdzu izmest to sīko no LSPD un banu par spamu) 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: Netļauta stāvvieta . . . Pēdējajā ss redzam ka tur stāv mehāniķu auto tātad tur var stāvēt un tas vel ir veikals.
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?: Edgars Virubators 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Kristaps Ezers 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Es sēdēju karjerā pie rūdas, tad atbrauca kristaps , izkāpa ārā un sašāva mani. DM (Tieši tas pats kas iepriekš!) (ieteikums, varbūt šoreiz 2h cietumsods, jo jau otrā reize šajā vakarā un tas pats iemesls.) 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Edgars_Virubators 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Kristaps_Ezers 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Es sēdēju karjerā pie rūdas, tad atbrauca kristaps , izkāpa ārā un sašāva mani. DM 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Edgars_Virubators 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Kazimirs_Stas 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Es biju karjerā, atbraucu apskatīties cik rūdas ir. Tad kkāds čalis kas bija pie sētas sāka pa manīm šaut. Es skrēju klāt un Kazimirs ar savu džipu mani sāka CARDM. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Kazimira. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): nav time , bet tas notika šodien 21.03.2014 11:20
  5. Nu man liekas ka adminiem arī ir jāpalīdz spēlētājiem joptvai, kautvai adminiem poh , iespavno sev gnj infernus un mauc .
  6. Report , a uz ko report ? es adminiem 3 reizes prasīju palidzibu tie pat neatbildēja.
  7. Koroče. Nezinu kā to nosaukt vainu par adminu stulbumu ka nifiga nepalīdz, vainu par pašu spēlētāju stulbo skolnieka prātu, vainu no Audio puses - bugs. Tātad, šodien strādāju par tālbraucēju , nekā īpaša , bet tad aizbraucu kārtējo reizi pakaļ kravai , precīzāk - oglēm. Ievadu komandu /loadtruck 5000 , un no manas naudas noņēma 15k. Nu itkā viss ok ja? Bet tad, parādās treileris un na*uj iesprūst kkādā mocī kuru kkāds lo*s tur noparkoja, un to treileri vispār no vietas pat izkustināt nevar, takā siena. Lūdzu: -kompensāciju: manus zaudētos 15k (bet nu diezvai tas notiks jo admini i dont care par playeriem, katik nobanot un iejailot) - Noņemt to sūda moci vai/un nobanot to mudaku kurš speciāli to tur noparkojis, jo māju tuvumā vispār nav. Ss redzams, ka tas patiešām ir noticis: Pievērsiet uzmanību riepām , tas ir sašķiebtas , un iekšā treilerī, parasti tā nav. --- Un jā uz ceļiem bieži ir dafiga mašīnu , kas prosta tā stāv , ceļa vidū. Ja adminiem nav tādas komandas lai visus transportlīdzekļus respawnotu , tad Audio pls uztaisi Paldies par sapratni lol, Virubators.
×
×
  • Create New...