• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

davis-ozolnieks

Lietotājs
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About davis-ozolnieks

Profile Information

  • InGame
    Davis_Ozolnieks

davis-ozolnieks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Vispar tas nav godigi kautkadi hakeri uzliek man tadu skin un man jaizcies sods !! Vispar baigi krutais serveris bano par to ko izdara kautkadi hakeri.
  2. A kada jega man pirkt unban? cj skin jau nemainisies atkal nobanos pirms busu paspejis nomainit skin
  3. Tev jau protams aradisies kad es izlagojos nejau ka man chrash tas tev neradas!!
  4. Ka tu nesaproti kad es iegaju mainit skin ,biju jau izvelejies skin un kad acepteju skin man chrash. Un tev jau paradas ka es esmu izgajis no servera nejau tev paradisies ka man chashoja.
  5. Es nesu tiesam vainigs unban mani un es iesu nomainit skin
  6. Protams ka tev paradas ka es izlagojos nejau tev paradisies ka chras
  7. Unbano mani jo es nesu vainigs ka serveris chrash ,un tad es gaju atpakal serveri un gribeju braukt mainit skinu bet biju jau banots.
  8. Taka saproti ari mani es nesu vaings ka man nokrasoja
  9. Es iegaju mainit skinu un man serveris chrash ,nejau es speciali izlagojos
  10. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Davis_Ozolnieks 2. Administrātora niks spēlē :Tony_Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu: http://www.bildites.lv/images/5xgjutnjq9nzwa0ocokf.bmp http://www.bildites.lv/images/xorg98hkyruvn40xcm.bmp 4. Apraksts par situaciju:1Labvakar gribeju jums pateikt ka mans skins bija nomainits vakardienas hakeru del. 2 un tad mani saka kikot par to ka man ir skinbug ,pectam man Tony_Taison lika nomainit skinu ,es piekritu bet kad es taisijos mainit skinu man nokrasoja speli.3Tad es atkal gaju ieksa spele un gribeju atkal iet meiginat nomainit skinu, bet man paradas ka Tony_Taison uzlika jums banu uz 20 dienam iemesls:skinbug//Logof 4.Ceru ka jus busat saprotosi un adbanosat mani Paldies par sapratni!! Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus Warn!!
×
×
  • Create New...