• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Dew

Lietotājs
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About Dew

  • Birthday 01/08/2014

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Carl_Rend

Contact Methods

  • Discord
    PM

Recent Profile Visitors

979 profile views

Dew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Luke_Kennedy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kiber_Corleone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad šis cilvēks tika banots par čitiem un arī tika apzagts un dēļ tā viņš izdomāja nomainīt IP un sākt spēlēt un tagad jau viņš otrajā līmenī jau ir bagāts. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Salīdzināt servera IP un foruma IP , bet ganjau viņš jau būs nomainījis. Viņa niks spēlē tagad ir Dean_Weazy. http://bildites.lv/a/qtkahmtp#bq27s9nm
  2. Es nezinu es ieskrēju kkur, bet tikai vienu reizi un par to arī noerpoju un tāpēc tev nav tiesību mani jailot. Un tad man jautājums kāpēc izlaidi no jail Kentu?
  3. http://bildites.lv/a/d8g6wrxx#5euynhek Amm es vienu reizi ietriecos un tā reize bija hooda, un pēc tā es izskāpu no mašīnas un vienkārši gāju prom. Pieprasu no tevi kādus pierādījumu, bet ja nebūs unjail lūdzu.
  4. 1. Tavs niks spēlē : Luke_Kennedy 2. Administrātora niks spēlē : Arthur_Cortez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://bildites.lv/a/quef6ckb#ykmfc3wk 4. Apraksts par situāciju : Es braucu ar mašīnu uz savu hood, un tad es izskāpu no auto un mani ielika jailā par PG. Kjipa, ka es neatsprādzējos kautgan man nemaz drošības josta nebija virsū. Un manā RP vispār ir ./do Traumas netika gūtas, jo triecienā nostrādāja gaisa spilvens un ķermenis netika ievainots. Pieprasu unjail
  5. 1. Tavs niks spēlē : Carl_Rend 2. Administrātora niks spēlē : Cody_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Vienkārši mēs karojām pret Ballasiem un man nezin kāpēc iedeva banu par HPH kautgan man varbūt nets lagoja es nezinu, bet hph nemaz nemāku ielikt. 4. Apraksts par situāciju : Mēs ar ballasiem karojām fabrikā, bet tad redzēju vienkārši, ka Bob_Stefanos mani nobano par hphcody, bet hakus es neizmantoju. Pieprasu video pierādījumu.
  6. Es zinu, ka šeit nevaru izsteikties, bet vēlos pateikt vienu lietu. 1 - LSPD nav ko darīt ārpus LS. Viņi ārpus LS nevar patrulēt.
  7. 1. Tavs niks spēlē :Luke_Kennedy 2. Administrātora niks spēlē :Mark_Lane 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/a/ux3ms8tx#asjnyz7d 4. Apraksts par situāciju :Braucu ar mašīnu ,un mašīna saslīdēja un ieslīdēju mājā!
  8. Bet jūs taisījāt nonrp par to jums ari ir jāsēž cietumā.
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Luke_Kennedy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Maksims_Pastnieks, Davis_Rektins, Aiden_Evil. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es piebraucu ar savu riteni pie bendzīntanka un ārā izskāpa policists kurš man uzlika 3 zvaigznes un taisīja nonrp. Kā ari mani pie cietuma pievedot bez rp iemeta cietuma. 4. Kā vainas dēļ tas notika ēļ policistu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu http://www.bildites.lv/images/t7lne4c9jzuw6kaki5jq.png http://www.bildites.lv/images/ftg0fscz76m5yzyffju.png http://www.bildites.lv/images/3254att44n4hqypm2sgm.png http://www.bildites.lv/images/id4tlxxfmkptl7cew0zv.png http://www.bildites.lv/images/m2yd497pslb29famkti4.png http://www.bildites.lv/images/31jquw5wa8txw4ilmzrr.png http://www.bildites.lv/images/565nd50tgnfnynyzw1.png (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Luke_Kennedy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Deivid_Parker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Stāvēju stacīja un tad piebrauca klāt policists un izrakstija nonrp sodu kvīti. 4. Kā vainas dēļ tas notika: Dēļ policista. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/lo5zqd8tnjcgopw4xn9n.png (Screenshots vai Video)
  11. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Luke_Trante 2. Administrātora niks spēlē :Hardwell_Castellani 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prntscr.com/a06tcd 4. Apraksts par situāciju :Man TM divi biedri teica lai es viņus nošauju lai var hooda paņemt wepus un tad mani ielika cietumā par TK Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
×
×
  • Create New...