• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

WinstonGonzalez

Lietotājs
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About WinstonGonzalez

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Winston Cinema

Contact Methods

  • Discord
    alekss.seno

WinstonGonzalez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. 'Seit es tikai no vecā ACC . Es ļoti atvainojos bet es no dusmām sāku psihot . Vai varētu tikt unbanots forumā.? Noteikti daudzi ir no dusmām lamājušies ... Šoreiz man bija iemesls lamāties ... Negribas 4 Stundas sēdēt cietumā... Tādēļ arī man nervi neizturēja un sāku izlamāties ... Vēlreiz ļoti atvainojos .
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Winston Gonzalez 2. Administrātora niks spēlē :Tas kurš pārbauda foruma sūdzības. 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.samp.lv/index.php?/topic/68213-nonrp-cuff/ http://www.samp.lv/index.php?/topic/68176-steve/ 4. Apraksts par situāciju :Tātad pirms trim vai divām dienām no cita acc ieliku sūdzību par diviem cilvēkiem bet mums ir tādi admini kuri pat neapskata E:Kādēļ topikam TC kautgan neviens nav skatījis topiku ?
  3. Manu prāt kad tu izgāji no servera tev mehs nepaspēja salabot mahu ! Pat taisot fixcar tev , neieet ? , tad bugs bet diez in vai kova sapratīs kas tur noticis !
  4. Vēlos lai izmetat mani no cietuma un izrīkojaties pareizi un Nobanojat mani uz vienu dienu
  5. Divus , bet tas ir 2x DM time , bet kāds sakars ar 16 k sec tas nav par daudz ?
  6. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Winston Gonzales 2. Administrātora niks spēlē :Benjamin 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/viewer.php?file=ehb7y8m8sasnpz2d00.png 4. Apraksts par situāciju :Tātad es spawnā sāku driftot un pēkšņi man pienāca kāds čuvaks un sāka apsaukāt nu ko es sāku viņam šaut , Bet Beņa tikai par CS DM ielika mani uz 16 k sec jailā ! Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  7. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Winston Cinema 2. Administrātora niks spēlē :Benjamin 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Nav vajadzīgs 4. Apraksts par situāciju :Tātad es /report rakstīju Benja nomaini man niku , ir forumā pieteikums uz nika maiņu a viņš paņēma un kikoja mani pat neapskatoties forumā ! Links uz nika maiņu : http://www.samp.lv/index.php?/topic/67445-winstons-pie-gonzaleziem/ Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
×
×
  • Create New...