• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

hypiis

Lietotājs
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About hypiis

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Edward_Morgan

Contact Methods

  • Discord
    canders2000

hypiis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Iznāca no mājas, tavos sapņos, viņa vārdos un tavos melos viņš iznāca no mājas, viņš atbrauca ar baltu BMX uz hood un braukājas, tad aizbrauca prom, pēc brīža atbrauca atpakaļ, bans par ko, par DM, kas nebija DM, iemācies nedraudzēties ar meluģiem kuri izmanto tavu statusu, lai ieriebtu citiem! E: Nopisās kaut kas ar frapu? Drizāk vinkārši specoji un situācija nebija saistīta ar DM, izdomāji aizstavēt savu mazo Hitmeniņu un mani ieliki cietumā. Drizāk nespecoji un uzliki man cietuma laiku par nepatiesu iemeslu uz lielāku laiku, jo gribēja ieriebt tavs draudziņš ar savu pārgalvīgo uzvedību un tavu statusu..
  2. 1. Tavs niks spēlē : Ron Gibson 2. Administrātora niks spēlē : Daniel Hitman 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/9pm1ir Pierādījums par to, ka esmu jail, nav screens par pārkāpumu jo kad nofočēju nokopēju screena linku un pēc brīža arī nokopēju sūdzības paraugu, links pazuda. Ja varat apskatīties tad redzēsiet, ka man ir jails ielikts uz 13200 sekundēm par Dm, bija IC iemesls, ieroci izņēmu ar RP. 4. Apraksts par situāciju : Atbrauca Frank Hitman uz gsg hood viņš atbrauca ar riteni un kad viņu saucu neatsaucās, viņš aizbrauca aiz stūra. Pēc maza brīža viņš atgriezās un devās uz mājas pusi sāku šaut par viņu, jo bija IC iemesls, ņēmu vērā ka īstā dzīvē tu nevari iebraukt getto rajonā un vienkārši pieiet pie mājas, būdams vēl ārsts. Varbūt varētu ko izdarīt, ja viņš būtu kāds pazīstamais vai vismaz atsauktos, kad sauc. Daniel Hitman un Frank Hitman? Ir iespēja, ka izmanto acc savā labā bez spec. Frankam Hitmenam vajadzētu CS par to, ka iebrauc getto rajonā ar riteni vienkārši kā teikt pohujā braukā pa hood.
  3. Surfly jāņem nost esmu zaudējis vairāk kā 200k un man jau tas apnīk !
  4. Sveiki, ir tāda problēma, ka kiko par čitu lietošanu " [#SURFLY]", cik zinu tas parasti notiek braucot ar taksometru vai braucot ar smago automašīnu, kā arī varu piebilst tas notiek uz šosejas pārsvarā, ir bijuši gadijumi kad lecu nost no kalniem, bet nekiko. Sūdzība nav rakstīt kā vaig, jo bija slinkums un esmu jauniņais, pastijos forumā un pamanīju, ka tas noticis daudziem. Lūdzu uzņemietis atbildību par šo situāciju un ievērojiet svarīgāko, nevis lietas kā uzrakstītais vai tā sastāvs.
×
×
  • Create New...