• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Oskars_Kepsis

Lietotājs
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Oskars_Kepsis

Contact Methods

  • Discord
    oskars.oskars6

Profile Information

  • InGame
    Oskars_Kepsis

Oskars_Kepsis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputation

  1. Nu protams, kad nospiedu pirkt vip tad jau tikai parādijās ka jābūt izietam no spēles. Un cik esmu dzirdejis pa raciju, te pusi par neko ieliek policisti. Vienkārši tāda korupcija, nauda galvenā. Talbraucējus par neko stādina, lai tik naudu dabūtu. Pastāstiet pārējie tālbraucēji.
  2. Vienkarsi nepaspeju uzrakstit, nobraucu mala lai saktu rakstit, ss ir redzams cik tālu tiku. Un par ko meloju??? Vairak jums vispar vajadzetu policistus skatities, vakar vispar nakts vidu pirku masinu. Peksni piebrauc policisti un sak saut. Vel pa taisno cietuma iemet, iemesls ka pretojos. Kada pretosanas, vienkarsi stāvēju. To jau neviens Admins neredz. Bet kad kads jaiem par RP cietuma. Tad jau visi gudri.
  3. Sveiki, Sūdzības aprakst: Vakardien vakarā pārsūtu naudu uz telefonu lai nopirktu Vip, tad aizsūtu Samp 30 un kuru tur numuru, tad spiezu pirkt Vip, bet neiedodas. Beigas ne Vip, ne credit, ne 10 eiro. https://failiem.lv/g/jgnjhszr#_
  4. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par Tony_Taison 1. Tavs niks spēlē : Oskars_Ķepsis 2. Administrātora niks spēlē : Tony_Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://failiem.lv/g/2k3zqntq#_ 4. Apraksts par situāciju : Piebraucu pie bendzintanka, stāvu labajā ceļa pusē, pēkšņi man baļķvedējs uznesas. Es nobraucu mala lai rakstītu RP, bet te pat nepaiet 5 sekundes un es jail. Screena var redzēt ka uzreiz pec iemešanas gandrīz uzrakstu.
  5. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par Ricke_Cardinelli 1. Tavs niks spēlē : Oskars_Ķepsis 2. Administrātora niks spēlē : Ricke_Cardinelli 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://failiem.lv/g/9ut53w7q#_ 4. Apraksts par situāciju : Prasiju vienam cilvēkam aizvest uz ostu, te peksni 8400 sekundes par MIX. Vai tads sods ir atbilstoš par vienu smaidiņu?
  6. Adminu zināšanai cik reizes trak;ak ir apvainot citus cilvēkus un viņu ģimeni, 157. pants paredz atbildību par neslavas celšanu, ar ko saprot apzināti nepatiesu, otru personu apkaunojošu izdomājumu tīšu izplatīšanu iespiestā vai citādā veidā pavairotā sacerējumā, kā arī mutvārdos, ja tā izdarīta publiski. Grozījumu KL paredz papildināt 157. pantu ar vēl vienu daļu – līdzšinējo 158. pantu par neslavas celšanu masu saziņas līdzeklī. Tas nozīmē, ka šādā gadījumā piemēro sodu – arestu vai piespiedu darbu, vai naudas sodu līdz astoņdesmit minimālajām mēnešalgām.
  7. 1. Tavs niks spēlē : Oskars_Kepsis 2. Administrātora niks spēlē : Matis_Frake 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Noteikti ka bija! 4. Apraksts par situāciju : Mes ar mazo brāli prikolā braukāj;amies un šaudijāmies no mašīnas, galvenais ka nevienu īpaši neša''sāvām, vienam tur kādu riepu otram varbut drusku trāpijām. Pēkšņi skatos bračkam bans & dienas, paskatos ka man conections pazuda, tad viss skaidrs. Domāju ka pa šaudīšanos liek tikai cietumu, bet nu labi, šodien tiku beidzot piereģistrēties un palasīju noteikumus, tagad viss skaidrs. Bet nu man tikai nepatik tas, kad es tiko sāku spēlēt par autobusa vadītāju un mans brālis arī, tad jau neviens Admins neredzēja, ka mums sašāva autobusus līdz beigām, bija jāiet tālu pakaļ nākamajam. Bieži sašāva riepas un vel daudzreiz izmeta no autiņa un aizbrauca. Ieteikums Adminiem: pieskatiet arī jaunos spēlētājus, viņiem visai viegli neiet. Tāpat kā vakar serveri ienāk jauniņais prasa kur dabūt pasi, nokārtot tiesības? Neviens jau nekā nedzird, vienīgais mans brālis viņu visur izvadāja, gan pēc pases, gan tiesibas viņam palīdzēja dabūt, aizveda līdz autobusiem, iedeva vel sākumam naudu. P.S. Piedod par drāmu, vienkārši spēles īstenība. Sveiki.
×
×
  • Create New...