• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Kheano

Lietotājs+
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

About Kheano

  • Birthday 08/24/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Kobra
  • InGame
    >>>>>

Contact Methods

  • Discord
    pm

Kheano's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 1.Es tevi ķeru bet tu muki ar newsvan un gribēji ieslēgties mājas. 2.Gribēji izmantot bug ka izej no mājas un pectam ieej atpakal un aizsledz maju lai netieku iekša. 3.Tev bija wanted 2 zvaigznes 4.Tu nepakļavies policijai un mierīgi pastaigājies 5. es pa tevīm šavu tev nenoņēmās hp pastāsti kā tas ir iespējams??
  2. Neņemiet kā lieku post, bet jūs tieši abi stacijā hakojāt es nezinu kas tie par hax ka šavāt bez nekā ļoti ātri un dēmojāt
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Valdix_Wests 2. Administrātora niks spēlē : Jim_Castellani 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/55mhuzq5#_ 4. Apraksts par situāciju : Mixo galvenajā čatā Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  4. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Jim_Collin 2. Administrātora niks spēlē :Jim_Castellani 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://failiem.lv/u/cp4yaveh#/ 4. Apraksts par situāciju : Mēs ar Kristapu Levingtonu braukājāmies ar manu jauno elegy un mūs pie en_taims iemet jailā par nonrp Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Rauls_Levingtons 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Curt_Collin 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņs mēģināja piekukuļot prizmas lideri ar vip lai mūs izmet ārā no orga un sāka mūs apdirst . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Bildes labāk lejulādējat lai redžetu pilno attelu ar labāku kvalitāti. http://www.bildites.lv/a/hwz4qnta#dutnphmc
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Rauls_Levingtons 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe_Disel 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mēs ktko uzrakstam un viņš sāk mūs apd*rst un apsaukāt 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/8exswewr#/ un http://www.bildites.lv/a/wzux268t#h3rms2ex
  7. Mes neesam neka darijusi es gribeju maju nopirkt bet tu jau saki saut
  8. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Rauls_Levingtons 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Paul_Caper 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es aizbraucu uz gsg hood sasveicinajos lai nesautu jo gribeju nopirkt maju viens calis teica ka tur ir briva maja. UN bez rp un saka saut.Un vinam bija qs nonrp un dm 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :Gan video gan ss SS-http://www.bildites.lv/viewer.php?file=9da4qvsv90x82gr7bdea.png Vid- Jums sauzspez uz ta Vimeo labaja apaksejaja sturiti lai redzetu full (Screenshots vai Video)
  9. Bet tad kapec es liku slipsvitru? Slipsvitra nozime josta vai kivere bet man bija josta. Nav par tadu sikumu uz 9000k sec jaliek cits admins uz 3600sec ieliktu
  10. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Rauls_Levingtons 2. Administrātora niks spēlē :Rickie_Cardinelli 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/viewer.php?file=rrs93lx30ac715w960i.png 4. Apraksts par situāciju :Es ar savu draudzeni braukajamies un iemet jaila par pg uzrakstu reporta par ko admins uzraksta nebija kiveres! Kāda sakara? mans bins ((/do Drosibas josta/kivere nostradaja ,traumas netika gutas)) slipsvitra nozime vai nevis abi kopa vai vai. Taka sitas jail ir nepaties uz 9000k sec Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  11. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Jerry_Concept 2. Administrātora niks spēlē :Jim_Casey 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/4zf8by44#_ 4. Apraksts par situāciju :Ieej serveri un tas stulbais jim bans. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
×
×
  • Create New...