• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

L.I.K.E

Lietotājs
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by L.I.K.E

  1. kā, jau tecai, vajaga algas, lielākas, ja, ne tad tur neviens nestradas, un nestrada nemaz Palielināsies, alga tad jau būss, kas tur stradā
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Niko_Wisnton 2. Administrātora niks spēlē : Mack_Makveli 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/uula058pp3h1lbote3oy.png 4. Apraksts par situāciju : Ieliek, jail un izņem ara, un pat /o Chata neuzrakstija kad saujauca id u.c Davai nevajag admin šo ataisnojumu, tad /o chata butu uzrakstijis atvainojos sajaucu id bet tu neuzrakstiji Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  3. tev es vārdu runāt nedevu bye nigg Lai adbild administrators Nigga
  4. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Niko_Wisnton 2. Administrātora niks spēlē : Vladimir_frake 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/72ujxau6r08zmyuuclo5.png http://www.bildites.lv/images/l34nquexerezbdfmvfpk.png 4. Apraksts par situāciju : Admins prosta lox, piedod bet nu lai uķertos? Hmm Kadreiz paprasi lai ielik forumā sudzibu par MG Zvaigznem nejau uzprasi un izlaid :@ Tagad es saprotu kapec visus kurs iesedinat tiek izlaisti, pec laika jo /report Man MG Zvaigznes uzlika Un jūss viņu izlaižat Cammon :@, Bet kad man ir bijusi nepatiesa MG Zvaigzne Jums *** es jebal adminus! vismaz Vladimiru! Super administrators uzķerās uz katra joka kura var Liec viņu vien atpakaļ jail Jo vinš tev sadirssa Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  5. Pirmkārst mazinš jautājums, kurš tev Rank LSPD? Domāju, kad tas nav nekāds bugs ;) prosta tev kautkas, nejiet man arī tā ir bijis,
  6. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Tātad, drīzumā pakāsišu naudiņ Tapēc, kad Kiko No servera ar iemeslu surfly ? sakumā pirmā, reize bija, kad iekāpu savā mašinā un izkikoja par surfly un tagad tikko izkikoja, tas ir daudziem dariet kautko lietas, labā 3. Pierādījumi par problēmu : http://prntscr.com/9lhl7w Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  7. tādeļ es kad, parģrboss es arī iebugojies, un rakstiju /report Lai mani izkiko, bet admins specoja un teica taisi rr
×
×
  • Create New...