• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

☢RokcStar☢

Lietotājs+
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About ☢RokcStar☢

  • Birthday 04/04/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Computer,Sport!
  • InGame
    .

Contact Methods

  • Discord
    Uzjautā PM!

☢RokcStar☢'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Tu galīgs cir*** esi mošk man brāļi arī ir??? Tāds dau***! fake acc, tu pats tu esi viens fake acc, scamots tev tas profils ir forumā!
  2. 1. Tavs niks spēlē : Patrick_Diego 2. Administrātora niks spēlē : David_Howard 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/9zyo7p 4. Apraksts par situāciju Krč tur stāvēja cilvēks vārdā Jon_World , es pateicu vai tu esi čalis ar vecenes skinu, un Dawids momentāli iejailo, pietam kad uzprasiju kāpēc iemeta kkādus nesaprotamus paskaidrojumus pasaka. P.S- Pat nesaprotu kāds sakars tur ooc gūtās informācijas izmantošana ig ja es viņam pajautāju vai viņa ir vecene ???
  3. Nu te jau ir vienalga jail vai nejail, bet manuprāt bij MG!
  4. Pierādijumus iedod, ka tev vnk tas čalis ooc neuzrakstija eu reku šito pa rk izbano, un par aizvākšanos neko neteica vnk izvelk savu pistoli un novāc, tā ir ne pirmā reize.
  5. A kā tu to zini? Pietam tur nebij neviens no viņa čuvakiem.
  6. 1. Tavs niks spēlē : James_Heal 2. Administrātora niks spēlē : Tony_Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prntscr.com/9ywsrw http://prntscr.com/9ywt3h 4. Apraksts par situāciju : Kā Tonys varēja zināt ka tas ir RK+ kāds vēl cs. Manas domas: Costello_Snow OOC bij pateicis kad es braukšu viņu nogalināt, un lūdzis tonijam speoct mani.
  7. Katlu zagli ir zināms ka tu esi daudzus appisis ar saviem ''nopērc man unban, pērku steam profilu, u.t.t.'' Tajā skaitā mani. Bans jau tev ir sen pienācies gan forumā gan, serverī.
  8. Labi oke TC. Labāk izskatat šo- http://www.samp.lv/index.php?/topic/71908-banned-by-bejamin-van-leeuwen/ 3 dienas jau stāv.
  9. Deathmatch (turpmāk DM) ir cita spēlētāja nogalināšana bez IC iemesla. Proti, ja Jums IC nav nekāda iemesla nogalināt citu spēlētāju, tad Jūs to nedrīkstat darīt, jo tas skaitīsies kā termina pārkāpums. Nogalināšanas iemesls var būt tikai un vienīgi IC, nevar būt OOC iemeslu, piemēram: "Viņš ir mans draugs reālajā dzīvē, tāpēc pakaušos ar viņu prikola pēc, mēģināšu nosist." vai "Viņš forumā vislaik kaitina mani, laiks atriebties spēlē." Tavu drauģeli piemi iemtu jailā, - Nesapratu????
  10. 1. Tavs niks spēlē : Micheal_Ganja 2. Administrātora niks spēlē : Hardwell_Castellani 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prntscr.com/9uymt9 4. Apraksts par situāciju : Man coms brauca pa smiltīm jā labi viņam nonrp driving, bet es sēdēju blakus+ mani vēl pa dm ielika cietuma kautvai nevienu nenošāvu.
×
×
  • Create New...