• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Charlie_Cooper

Lietotājs
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Charlie_Cooper

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Charlie_Cooper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Ej tu *** loh bļē aizej pakaries un nervus arī paaārstē ! Pisies prom, neesi gaidīts.*** nobano man ip mainas ieieshu ar citu accountu un uztaisishu jaunu foruma niku
  2. 1. Tavs niks serverī:Charlie_Cooper 2. Admina niks serverī:Gedwil_Quattros un Edijs_Tremeks 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Es nositu cilveku mani ielika jail uz 1h , uzrakstiju, ka 1 h stunda pa ilgu prieksh suuda DM(report) Mani izkickoja un teica , ka stulbs reports. Iegāju pa jaunam uzdirsu tajam Tremekam a Gedwils uzliek banu uz 69 dienam Iemesls stulbs reports. Tas ir normāli. Bļe jūs admini nervus pieturat un noturat savu garastāvokli nelēkājošu vienu dienu uzliek jail 10 min , tad 2h, tgd 1h , Un tagad pa report liek 69 dienu banu . Normāli? Baigie bosi te parādijušies. Jo lielāki aug, jo debīlāki kļūst. Psc. vnk . Tādi ADMINI , KA DIRST GRIBAS! UN NESĀCIET WARNOT KAD SAKU PATIESĪBU .
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?:Charlie_Cooper 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Armands_Turbonss 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Vispirms laboja mašīnu ar s0b(to nevarēja te redzēt), tad mani nosauca pa lohu ooc chata, tad mixoja, CS, DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika?Viņa, protams . 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://youtu.be/686FO0lKNd8
  4. Jūs tok dīvaini esat nez kapēc viss ir tieši tulkots kā samp.lv. Un visi šie playeri ir samp.lv tākā nestāsti pasakas un atzīsti savu vainu .
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Micheal_Vegas 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Jeffs_Karters 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Vnk sēdēju spawn un taisijos braukt prom a vinsh tik atkārtoti man mēģināja fixcar... 4. Kā vainas dēļ tas notika?viņa . 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?:Micheal_Vegas 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Keita_Krueger 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Es vienkārši gāju un nobrauca IG manu draugu es vinjai iesitu pa mashiinu vinja mani nobrauca+CARPARKING UZTAISIJA! tur vel CS+NONRP(cs , vienk dz. stacija panjem uzbrauc virsu! 4. Kā vainas dēļ tas notika?Viņas(Nez viņš vai viņa nezinu moš transvestīts ) 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
×
×
  • Create New...