• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Tumbik

Lietotājs
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Tumbik

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Ervins Tumba

Contact Methods

  • Discord
    klavsklavs32

Tumbik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Tātad tas vis ir ļoti liels čakars dēļ kura pazaudeju 6-8 kravas . Situacija: Braucu esmu pie čekpointa un pekšņi ielago gan laiks gan spidometrs un pazud viss kas caur mapingu likts . nekadi nevaru nodot kravas neko un tas pats ir noticis ar Niko_Sancrew (pieradijumi : http://prntscr.com/czrdzi )
  2. Nu bet kapec jaliek tik liels dienu skaits ? Tas bija tik mazs fly nebija nekads lielais hax .
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Codu Sancrew 2. Administrātora niks spēlē :Mark Lane 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prntscr.com/c6wh6l 4. Apraksts par situāciju : Tātad ienāku serveri mani sagaidija Niko Sancrew pie Lv stacijas . braucām uz ls pusi un redzu ka man bans , un nesaprotu par ko.Ka jus redzat es sedeju aizmugure uz rollera. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  4. Nu īsti pat neredzu kur māsina ir bojāta . Un arī neredzu ka skaitļi tur mainijās D:
  5. 1. Tavs niks spēlē :Cody Sancrew 2. Administrātora niks spēlē :David Howard 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prntscr.com/a8o8re 4. Apraksts par situāciju :Tātad skatijos kā Daumants Cheastwood patrulē un izdomaju nostaties no aizmugures blakām kad biju pie LSPD ieejas un sāku driftot man parādijās bans ar iemeslu : He Need Some milk . Man tā liekas ka tas ir bezsakarīgi jo man ta liekas tur uzreiz ir ACC off jo neparko nobano un labāk nerunāšu par parejo ko viņš pats dara tādu piemeram kā ACC lietošana savā labā bet tas tā . Man jau vienalga tas ka man bans uz gadu bet kur tur ir reali prāts neparko banot ?
  6. Kamēr es šeit adminēšu, kamēr būšu on, kamēr redzēšu nonrp ieroču taisīšanu - būs jails. Nu bet tad unjailo tgd jo neviens nezinaja ka ar rp tas jadara
  7. 1. Tavs niks spēlē :Cody_Sancrew 2. Administrātora niks spēlē :Ricke_Cardinelli 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prntscr.com/a645nk 4. Apraksts par situāciju :Tātad gatavojos Mafbizz ņēmu ieročus kā visi bet pēkšņi atrados cietumā par NonRp . Tad vajadzētu mest pus serveri iekšā cietuma jo neviens neņem ieročus ar rp . Tapēc pieprasu par to unjail .
  8. 1. Tavs niks spēlē :Ervins_Tumba 2. Administrātora niks spēlē :Ricke_Cardinelli 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prntscr.com/a43y1v 4. Apraksts par situāciju : Braucu ar 4x4 mašīnu [infernus] pa kalnu un mani pēkšņi iemeta jail uz 12000 sekundēm par CS.Esmu bijis vairakas reizes jaila un par CS bet parasti lika uz 9600 tam lidzigi bet kapēc pēkšņi ielieka uz 12000 sekundem . PSC kāds sakars ar CS ja tā ir 4x4 mašīna .
×
×
  • Create New...