• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

★MgZn★

Lietotājs+
  • Posts

    246
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by ★MgZn★

  1. Pārdodu steam acc. Cs:Go, spintires, ets2

  2. Nestreso mazais, šeit tev nav jaizrāda sava leksika.
  3. Cik zināms lai noteiktu vai ir vai nav hph vajag iešaut vismaz 3 reizes, kā jau zināms gta logic, tad ir tā, kad bugojas un nenoņemas hp. Pingu arī varēji ieķert, bet any way pēc viena šāviena neko nevar noteikt.
  4. kartupeļ iz maj best frend

    1. kostķa

      kostķa

      hīls trax kartupelis

    2. Skippy
    3. Dievs Chengalz

      Dievs Chengalz

      es var dabut tev tupēņūs niger

  5. Mazu bērnu spēles. Tu ārdijies, centos tevi arestēt pirms tu iekāpi, tad arī noerpoju. Tu jau gudriniek ieleci limuzina meiģinot izbēgt no rp. Kā tevi izsvieda, tā es cuff. Žēl, kad aizmirsu noskrinot.
  6. Oii šo jau gaidiju :wub: :rolleyes: Kā jau vienmēr visi nenoskrino kur man ir rp :blink: varēji patīt uz augšu un noskrinot :b_love3:
  7. Jaa.... šitā jau visi saka, kur tev pierādijums kur es esmu ? aijj xD
  8. Pateikt nevar ka es nevaru? Zinot tevi tu jau iemestu kaut nezinātu kad MUTE
  9. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Jon Heal 2. Administrātora niks spēlē : Krutais čainiks Mark Lane 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://bildites.lv/a/5ja2dwbf#cte9ykq9 4. Apraksts par situāciju : Nu kā man uzliek mute, es jau parunāt un rp nevaru. Prost qs uztaisu jo rp nevaru un Mark iemet jail :blink: :wacko: Gaidīšu unjail
  10. Kāds sakars, pffff smiekli nāk. Pat mans vārds nav redzams, tā jau es arī varu tik pat apmelot. Kur teikts kad es pieņēmu ic , forumā jau es uzrakstiju kad paerpot vajadzēs lai saprastu http://prntscr.com/d5o8u7 Nav pietiekoši pierādijumu, nav redzams nick TC Edit: Šas vēl iemetīšu kā tu tur vēl uz vietas ooc Edit: http://bildites.lv/a/j5rate4p#exhxyeer
  11. Samp.lv aiziet! Apsveicu dzimenē!

  12. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Jon Heal 2. Administrātora niks spēlē : Duamant Cheastwood 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://bildites.lv/images/9j7nmmmb/21180/original.png http://bildites.lv/images/etuxscsj/21180/original.png 4. Apraksts par situāciju : Koro4 daumants izceļas ar savu gudrību. Iemet draugu jail kad viņš uzlec 5 metrus no zemes. Es uzrakstu report vismaz vareji atlaut vinam izslegt dzinēju. Iebraucu stacijā tikai vienreiz pasaku kad pārdodu veikaliņu un jau pircējs, bet nēee tas izkiko. Ienāku atpakaļ pasaku /report kad daumant kapec uz reiz jakiko, ko pats dari ja stacija tik qs qs ok izkiko Ienaku atpakal un pedejo /report uzrakstu kad paskaties pats uz sevis ko pats dara nevis citus aizstiek bestēmā ŠO ADMINU NOST, NEPROT ADMINET! Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  13. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jon_Cookie 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Salvador_Rhodes 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tak hop davai, davai hakeri on un admini ir off. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nē zinat mana 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=6V9TUDWdPjM (Screenshots vai Video)
  14. Tagad lai ieietu serverī bļe man ir jaaktivizē sūda Ip changer tā pipša pēc! Bļe norm ne norm bez ip change 20 Ping, ar 140ping. Vēlos tikt vaļā no sūda IP bana ko uzrāva tas Whiskey !
  15. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Tātad šodien pie manis bija draugs. Es spēlēju CS:GO, kamēr viņš samp. Viņš braukājās un norāva banu. Es gandrīz viņu sāku sist ČALIS uz mana IP norauj BANU. Viņš ielika Bana apelāciju caur manu kompi, tapēc nebrīnaties kad IP viens. Tagad viņa pēc es nevaru savā mājā, savā ACC paspēlēt dēļ IP bana! Pipuks, ne? Šis mājās mierīgi uzdzīvo kamēr es te sēžu bešā. Lūgums unbanot viņu lai es tieku savā IP spēlēt samp! Kad viņš nāks savā acountā on tad AUTOMĀTISKI BANU UZLIEKAT! Ceru kad sapratāt manu problēmu! Viņa nick name:Whiskey_Heal 3. Pierādījumi par problēmu : http://www.samp.lv/index.php?/topic/85661-bans-mark-lane/
  16. Es saku man STACIJA LAGO es nezinu kapēc.. citur nekur nelago.... Tas nebija tīšām viņu ar propeleriem novākt.... zinu kad CS jail varu izsēdēt
  17. pag robežsardze nevar atpūsties no sava darba?? Ko pats Domē neatrodies?
×
×
  • Create New...