• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Skaņa

Lietotājs+
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

About Skaņa

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Vairs nē

Recent Profile Visitors

2,005 profile views

Skaņa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

43

Reputation

  1. Tu tak teici, ka tev ir po-huj un tu te neko nerakstīsi, tad ko tu bļeģ te meklē?
  2. Sāc raudāt, pipeļdegun. Kam tad tev vēl viens profils?
  3. Nēēēēēēēēēēēēēēēēēēē, nemaz. 48. profils, tikai niki kaut kā sāka parādīties 2015. gadā. Dīvaini, ne?
  4. Es tev saku - nevienam konkrēti neko neteicu. Man tīri vienalga par intervālu, pats arī viņu neievēroji.
  5. Da bļe, tu jau tā izkrāpi šito profilu, ko tu vēl nīdi, ***? Saki paldies, ka tevi te vispār tur. Pats sačinī feikus, man vēl draud ar banu. Davai, bano, varon.
  6. Da ko tu čīksti? Es tevi par pimpi ar ausīm nosaucu? A tu pierādi! Es vienkārši to tur ierakstīju, iespējams, kā zini, ka tevi? Tevi konkrēti uzrunāju, Niko? Nē. Tu mani pats par pipeli nosauci. Man pie dirsas, ka zvaigznīti pieliki, tāpat skaidrs, ka man uzdirsi. Paraudi vēl kā vecene, to tikai māki. Kāda tev daļa gar citiem, glumais? Nekāda.
  7. Ja būtu, es neko nerakstītu. Zajobs, ka leģendas no vietām izbīda kaut kādi pidari, kuri zog profilus, kā tu, dirsēj, kurš acp appisa pa riktīgo.
  8. Jau uzkūdīji savus kucēnus, haskij? Baigais malacis. Tā reputācija tev ir virtuāla, tāpat netā visi ir tikai lietotāji, nevis kkādi lielie veči. Vispār derētu to herņu dzēst, jo bļe kkādam cincim ne par ko spiež reputāciju sīki dirsā līdēji.
  9. Man bija mērķis - iegūt čatu. Man jau tā veco skolu nedod, vismaz komunicēt gribu ar citiem. Baigi bieži šito no manis var ievērot? Nē. Pašam nepatīk auzas rakstīt, prosta līdz čatam bija jātiek fiksāk. A ko šis? Šim pie 2 štukām postu, šis turpina mēslu rakstīt. 1-50 posti vēl ir normāli, ja grib ko sasniegt ar postiem, bet savādāk - nē.
  10. 1. Tavs Niks Forumā : Skaņa 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Maiks Pasaule 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Čuvaks krāj postus, plus šim visur spiež like. Viens posts vispār - ''ir ok'' un šim 8 rep. punkti. Par ko bļeģ? 4. Pierādījumi : Da paskataties viņa saturu 1. Tavs Niks Forumā : Skaņa 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Haskijs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tam cincim arī visi like spiež. Zajobs, ka cilvēki nevar kaut virtuālu, bet tomēr reputāciju pakrāt normāli, jo vot kaut kādai pipelei spiež par neko. 4. Pierādījumi : Paskataties reputācijas saturu.
×
×
  • Create New...