• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

AloeVera

Lietotājs
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About AloeVera

Profile Information

  • Gender
    Female
  • InGame
    Zigfrids_Mundrais

Contact Methods

  • Discord
    N/A

Recent Profile Visitors

1,251 profile views

AloeVera's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Tev arī nekādu pierādījumu nav, ka esmu kaut ko teicis vai nonrp zgaiznes. Tu brauksi pāri atļautajam ātrumam un viss.
  2. Neemu tevi ielicis jail ar kommandu /arrest. Pats iekļuvi savā strupceļā stacijā un es tevi tur arī nošāvu.
  3. zvaizgnes jau bija pirms izlogojies. Tu mukot no mentiem izlogojies ko tu tiko atzini. 3 dienu bans
  4. Kas ir bez rp? Nošaut Tevi? Loģiski ka šaušu kādu kurš ilgstoši mūk un apdraud citus iedzīvotājus, jo tu brauc pa pretējo joslu un stacijā nesies uz 80km/h Plus Tev te vispār nekādi pierādījumi nav, ka kaut ko nepareizi būtu izdarījis. Tu vienkārši esi salty, ka tagad sēdi jail.
  5. Pats Tu neapstājies kad es tev dzinos pakaļ, tapēc arī sametu zvaigznes, jo domāju, ka pēc otrās stāsies. Savādāk jau neviens nesapratīs, ka policija ir jāklausa. Ja neliks nevienu jail tik ilgi tad arī visi turpinās sūdus taisīt un nekāds rp nebūs nekad, tagad vismaz nākošreiz stāvēs uz vietas un klausīsies ko saka.
  6. Pats Tu pēc tam izlogojies un ar iemeslu ieliku Tev zvaigznes. Par dalbajobu es neesmu neko teicis un tev skrīnos arī neviens cits to nav teicis.
  7. Tu kā amatpersona stāvi stacijā ar deagle, braukā ar roleri, BEZ APSARDZES. Ja istaja dzive tu sita dariti ka amatpersona tev arī piepistos kāds klāt. Tas ir tik normāli, ka politiķim piekasās kāds.
  8. man nets nolagoja, vienu reizi neradijas un tad kad aizbraucu prom nospamojas.
  9. 1. Tavs niks spēlē :Zigfrids_Mundrais 2. Administrātora niks spēlē : Karlis_Thompson 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://imgur.com/a/sOo7roy 4. Apraksts par situāciju :Tātad pēc terras ar GSG pēc kādām 5 min mani nobano Kārlis par hakiem, nesaprotot kapec, jo uz ta dota brižas nekas nebija ieslēgts. Uzreiz nopirku unban, jo naudas nebija žēl, bet padomājot pēc tam sapratu ka vēlējos redzēt pierādījumus no Kārļa , kurus vins atsakas tagad sutit, jo saka ka jau esmu unbanots un nekas nav jāsūtā. Vēlos video par to kur var redzēt ka es hakoju pēc Kārļa teiktā.
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Zigfrids_Mundrais 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Bob_Cherry,Mikaels_Andersons, Blade ghost 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad visi trīs jail dm taisija visu laiku, un pēdējā SS redzams kā Bob_Cherry mani OOC isultoja, jūtos ļoti pazemtos. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Bob_Cherry,Mikaels_Andersons, Blade ghost 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://imgur.com/a/Ru2CZYH
×
×
  • Create New...