• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Atyen*

Lietotājs
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

About Atyen*

  • Birthday 02/06/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Atyen_Williams

Contact Methods

  • Discord
    GOTELE

Atyen*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Atyen_Mogilevich 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lay_Eliminated 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :DM stacijā 2X 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/fzf8adu5 https://failiem.lv/u/enxemssw#/ (Screenshots vai Video)
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Atyen_Mogilevich 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Elvis_Morris Jim_Sanchez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :DM CS QS stacija 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/2kq99g88 (Screenshots vai Video)
  3. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :David_Mogilevich 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jayden_Moswan un Johny_Vandetta 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :DB stacija 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/twgn4q6n#/ (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :David_Mogilevich 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Janis_McGarret 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :OOC Insults 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/n6mwpa9rvxoyse89a4jg.jpg (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :David_Mogilevich 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Sebastian_Bauer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Jaill OOC Insults 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/arovi8eoizj8bdcfvt72.jpg (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : David_Mogilevich 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Uvis_Bertrups 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sitām boksa maisus jailla un es vinam blakus stāvot iesitu netišām vins caur /b chat (Lohs Esi) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/d78x5gu0cltd1o1imniu.jpg (Screenshots vai Video)
  7. Protams kads sakars ar tavu tekstu tu vispar lasi pirms raksti!?!? es rakstiju par QS kadreiz izlsasi un 3 padoma pirms ko saki! GL!!! :D
  8. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : David_Mogilevich 2. Administrātora niks spēlē :Cody_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/zwqwag59azgogi08xc8.jpg 4. Apraksts par situāciju :Sēžu Ballas gang hood atnak bomziz uz hood sak noNrp es ar RP izvelku vep nosauju un ar RP ieliku atkal ieroci un mani liek jaill par QS naiiss vecit!
  9. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :David_Mogilevich 2. Administrātora niks spēlē :Jakob_Mendez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://failiem.lv/u/6dkvwwme#/ 4. Apraksts par situāciju : Es ar draugu braucām no mazās rūpnīcas uz staciju līdz pēkšņi pagriežoties likuma saskrējos ar tālbraucēju un mani burtiski 3 sekunžu laikā ielika jail uz 16800 sec par to kad NONRP Driving. pasaki Jakob kā es varēju uzrakstīrt rp tik ātri, ja man pat nebija Key binder! Kur ir loģika visiem nav tik ātri pirksti kā tev!!!!!!!!!!!
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mikus_Villeruss 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tanye_Opang 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu taxi job. panemu pasažieri! pieprasiju samaksu un vins mani pasutija /b chata un izleca no mašīnas! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/m4gv93m5 (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...