• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

uvens17

Lietotājs
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by uvens17

  1. A un ja uzliek pauzi un patin uz atpakalu kadas pirmajas sekundēs var redzēt kad Ralph_Heal skrien un tu šauj!
  2. Jā Ralph_Heal tur skrēja es viņam nepārdevu, bet pasaki kapēc tu man šāvi? Tāpēc kad nezini cik nulles ir miljonam? Es teicu kad miljons ir ar sešām nullem, a tu saki ar piecam! Čali aizej pamācies!
  3. Tas esi tu jo čatā var redzet kad tu tur runa un jus tur bijāt tikai divi armijnieki!
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Uvis_Bertrups 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jon_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Atnāk pie bankas un sāk šaut pa mašīnu 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/tv8t4jtq
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Uvis_Bertrups 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Magnum_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Cp 4. Kā vainas dēļ tas notika :Nu mani viens čuvaks apmānija un aizbega es vinam šāvu un šitas taxis redzeja, un notrieca pectam! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/mbkmgbaj#/ (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Uvis_Bertrups 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lay_Eliminated 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Cs, NonRP, QS Video labi nav redzams kad šauj bet Lay nošāva to no Grove Street! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Īsti nezinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/ex68gjz5 (Screenshots vai Video)
  7. A un paradi ko es pectam raxtiju kapec to neieliki?
  8. Reali es domaju ka vinu sauc Dulburs_Heal es tev vel jautaju lol!
  9. Tātad vienkārši slēdz ciet un dod unban. lai nav lieki jākrāj posti.
  10. Pirmo reiz es tev samaksāju tad kad blakus stāvēji nevis kad specoji . otro reiz tu mani apmāniji un teici lai iedodu vel naudu un pats iegāji ātri specos , viss screena ir pierādīts. + man vel liecinieks ir tas Ray_Rossetti viņš bija blakus
  11. Un ja kas Mark pirmo reiz es tev naudu iedevu tad kad tu man blakus stāvēji nevis specoji un otro reiz tu man teici iedod vel un es iedevu un tu tieši iegāji specos taka puika savos meļos iepinies.
  12. varu derēt speciāli uzjautāji vel lai naudu iedod lai tik nobanot ! tu esi vainīgs istenībā.
  13. Kā jau neviens nav vainīgs tad unbans jāliek vaitad nē?
  14. vecais nezināju čali redzi tu pats nezini kā bija daram tā vienkārši lai nav jāstrīdās liec unban jo te neviens nav vainīgs.
  15. Muļķīt bļāviens tieši devu tev naudiņu un tu pazudi kautkur tad kad tieši iedevu tev večuk nejauc. UnBan dod un viss.
  16. 1. Tavs niks spēlē :Uvis_Bertrups 2. Administrātora niks spēlē :Mark_Lane 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=tpbxscgdxeliz8gt4px2.png 4. Apraksts par situāciju :Atbrauca admins es vinam iedevu 1 eiro vins prasija lai iedodu vēl es iedevu velreiz un vins man banu uzlika!
  17. Admins Tony_Taison banoja mani bez brīdinājuma vinam vajadzēja pateikt OOCins?lts/next ban! a mani izbano bez brīdinājuma kāpēc tā!? Tas nav godīgi pret citiem Samp.lv spēlētājiem vinus pabrīdina a mani nē! NESAPROTU! Gaidu atbildi!
×
×
  • Create New...