• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Eiss Ventura

Lietotājs+
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

About Eiss Ventura

  • Birthday 12/06/1988

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Eiss Ventura's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Tu job*** Lo *** es ireju dzivokli , un dzivoju pa savu naudu grjoba*** pid**** un kur teikts ka man nedrikst labot masinu ja esu tani melnaja saraksta !P.S ja neko pa mani nezini labak never savu muti vala! ( jebal*** off)
  2. tu esi dalbajobs kape izdzesi catu? par darbu jamaksa nodokli? nezinu ko pipe bet parstaj ,un tad ko gribeji iekaset nodoklus vai aplaupit?
  3. 1. Tavs niks serverī: Eiss La Ventura 2. Admina niks serverī: Deivids Moore 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites....ivdew6z9y5f.png 4. Apraksts par situāciju. Braucu uz talbraucejiem ar savu masinu "sabre" pa lietu vinja jau ta nav vadama un te skatos BANS! bla kas tas handling vispar ir? kas galigi kautko salietojies esi? pamegini pats pabraukt pa lietu ar sabri!!!
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?:Eiss La Ventura 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Kean Carter 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: [mg.ooc insult] 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vinja 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp,): http://www.bildites.lv/images/cytzrhwpgdxq202nk3x.png http://www.bildites.lv/images/tc1peaw6wjy4t03efw5.png http://www.bildites.lv/images/39n9ox7wktwqspw13jj2.png
  5. Tu laikam esi galvu iespiedis! nesu labojis savu masinu! nav nekadu suda haku vai sob!> tiesi ka mani atlaidi es braucu uz isaukumu! Turklat es esu pat loti biezi on ja ne no rita ta vakaros tocna! Tu manliekas kautko te perini !
  6. Adbilde uz tavu jautajumu ir tada ka! tiesi nakti pirms mani iecela par lideri man nozaga acc! un jautaju "dunnde" ko darit? Vinjs teica lai taisu jaunu ac un tur busu liders!
  7. 1. Tavs niks serverī: Eiss_La_Ventura 2. Admina niks serverī: Deivid_Moore 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/images/vfijbidgj9od2bphjx8.png 4. Apraksts par situāciju.Situacija sekojosa! Ieraudziju foruma sadala :frakciju vaditaji 2014 ! Savu nick un iekavas {neaktivs lideris}. Tad nu aizrakstiju "PM" vinjam un jautaju vai vinjs jocigs es esu pat loti aktivs loti biezi esu on utt. Varbut vajadzeja laipnak palukt lai izlabo nevis tik prasti? Tadel tu mani IG atlaidi? Ludzu paskaidrot iemeslu!
  8. Da tas vispar ir kautkads idiotisms! Ka dome var ielikt darba kaukada organizacija? tas ir CS! Tad jau es ar RL, aiziesu uz domi un man iedos darbu tiesa jo es ta gribu un man tur pazistami! Vismaz vaijag apspriesties nevis iebast slimnica pa darbinieku un vel pa hirurgu! tas ir pizgets kautkads!
  9. Tu skaties uz sevi, kada tev skirba ka rakstu! (nelec aukstak pa dirsu" P.S, tiesam velies tikties? man nav pretenziju :D :D
  10. Lol es tev uzbraucu jeb tu man? tu dirs ka es bugoju lohs! Cista ja neacir jautajumu no teiksanas! tad jaiet uz skolu!
×
×
  • Create New...