• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

X-YO

OldSchool
  • Posts

    563
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by X-YO

  1. Mainu IG naudu pret CS:GO skiniem

  2. Mainu IG naudu pret CS:GO skiniem

  3. Mainu IG naudu pret CS:GO skiniem

  4. Mainu IG naudu pret CS:GO skiniem

  5. Mainu IG naudu pret CS:GO skiniem

  6. Shitas metās tikai tad, ja esi iegājis ar tāda paša spēlētāja ID, kurš iepriekš nav izgājis no casino galda. P.S. nemetat man WP, izstāstu, kur meklējama problēma. :wub:
  7. Bļa es tev to mīļo lauri neizārstēju? Un bļa FBI vairs laura vadīšanas laikā netiks ārstēts, ja bļa šitā muti laiž vaļā. Un ko tu darītu ja bļa ienāk un sāk dirsties ar mani un pist manu pieņemšanu.
  8. Praktiski tevi ar jake jāsoda Jake par db līdzdalību tevi par: Db, DM, Qs, Cs, PG, Nonrp. Vai tik tur nav kāds bans?
  9. Wot gudrīts uzreiz off iepriuekš mani dmoji dboji un vel gaidi video no mike par db nesatraucies. Edits bus no mani ss iebāzīšu par db dm! E: Gaidi no mike video!
  10. 1. Tavs niks serverī: Ibrahim Chotka 2. Admina niks serverī: Billy Mortez 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Tātad ieju ig. Dodoties uz savu armijas municiju redzu hunter protams mani nošauj. Pēc tam dodos atkal apakaļ uz munīciju cenšas nošaut neizdodas lielais šāvējs izkāpj pieju tuvāk redzu Billy tad šo novācu. Es uzskatu šo jail pa nepatiesu, jo nevienam vien viņš ar hunter tk uztaisīja un cs arī šaudīties bāzē ar hunter!
  11. 1. Tavs niks serverī: Obrahims Chotka 2. Admina niks serverī: Lexiee More 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Gribēju tikt no org prom raktiju /report /sms nu netabild tad ņēmu talkā /gov un uzreiz iemet jail kapēc man jāsēž jail ja slinko un nejēdz atbildēt un uz /report neskatās Pieprasu unjail!
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ibrahims Chotka 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Odihalio gvipin 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Atņem viasa licenzes, visus tazer, dmo spawnā 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa *** nēsmu jau pirmais domāju šim /ipban, vārda ban un hana bļa! 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  13. 1. Tavs niks serverī: Ibrahims Čotka 2. Admina niks serverī: Mike Dundee 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Biju uzrakstijis pieteikumu uz lcn bija daudzi rec še tev gudrītis atnāk uztaisa tc un pasaka nē da nu naihem tevi Winden!
  14. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ibrahims Čotka 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jack Taylor 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: šķiet ka aktīvs bans laigan neko jau nezinu 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  15. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ibrahim čotka 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Rish Dundee 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Izspieda naudu +dm! Atvaino lexie bet man tie tavi daži sistie draugi jau jēbal ir! 4. Kā vainas dēļ tas notika? Protams viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  16. Iej ig atnāc uz cietumu iejiešu on! Varu noscreenot ar time! Nerunāsim par bugeriem, hackeriem un tādiem kas man ik papusminūti saka kad rm geji un lohi bet tas ta.....
  17. Es atvainojos bet liekat tazm nejēgam suspendu! Varat kaut šito ost izdzēst ja domājat ka krāju!
  18. Paceļu jo par šitiem redzeju vel sudzibas!
×
×
  • Create New...