• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Michael_Taylor

Lietotājs
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

About Michael_Taylor

Profile Information

  • Gender
    Male

Michael_Taylor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputation

  1. Bet nu nejau tieši atstājot 5k uz rokas [ kas ir starta komplekts sākot spēli], kā arī manu mašīnu un māju...
  2. Sveiki dārgie spēlētāji,administrātori. Nesen mani skāra nelieka problēma, ka es zaudēju 2m. Tātad pirms jaunā update visa nauda bija pie manis. pēc update nauda uz rokas bija tikai 5k un kontā 20k.[kontā tik daudz jau iepriekš bija.] Tātad es vēlētos saņemt atpakaļ savu naudu, vai kāda cita veida kompensācīju! Paldies jau iepriekš. (vismaz 1m atdodat, jo tā nauda nenāca tik viegli...] http://www.bildites.lv/images/36mf4lqrtprsw1ot2aq8.png http://www.bildites.lv/images/lnhg6rjy50pm6c53u.png
  3. . Tavs niks iekš serverī?: Michael_Taylor 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Joe Gold 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: vienkārši DM 4. Kā vainas dēļ tas notika? viņa. vnk sāka šaut. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. Tātad lieta ir tāda,ka šodien es nopirku NRG-500 pa 300k viss ir ok itkā nebugots. tātad man mehāniķis man mašīnu atgrieza uz mājām bet kad ierados tās nebija. okey sāku rakstīt /findcar atrodas Country side. Aizbraucu bet tur nav. uzrakstu vēlreiz un parādās citā mazā pilsētā. un mans "mocis" pēkšņi pārvēršas par Sultanu. un kad vēlreiz uzrakstu /findcar tad jau ir San fierro. Atvainojos, bet kas par Huiņ* notiek?
  5. 1. Tavs niks serverī: Michael_Taylor 2. Admina niks serverī: Daniel_Frake 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/images/9i10u3kmekmh70s6p63f.png 4. Apraksts par situāciju. Tātad esmu taksists,kurš kā visi pārējie cenšas tikt pie naudas. Gaidu nākamo klientu pie Los Santos stacījas. Viens jauniņais pieskrien klāt uz izmet mani ārā no mašīnas. "Gudais" admins nepaskatoties iemet viņu cietumā un momentāli, protams, mani arī. Pēc manām domām tāda rīcība no administrātora puses ir neciešama. Tāda sajūta, ka spēlētu kādu 12 gadnieku serverī, kur admina tiesības tiek dotas katram otrajam. Dēļ šī incidenta es vēlētos saņemt kautkādu naudas kompensācīju par izdarīto nekaunību.Jo nu tāda attieksme no augstākstāvošiem ir pamanāma diezgan bieži. Iesaku pārskatīt visus tos, kuriem tiek dotas pieejas pie visa. Labāk lai būtu daži administrātori, nekā pilns ar tiem, kuri tiešām nezina ko darīt. Tādas ir manas domas. Ceru ka būšu uzklausīts! Ar cieņu, Michael!
×
×
  • Create New...