• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

POKEMONS123

Lietotājs
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About POKEMONS123

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    .......

POKEMONS123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Uģis_Uvārovs 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ralph_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Šis labajs cilvēks sāka man šaut kaut gan neko viņam nebiju izdarijis. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas protams 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Uģis_Uvārovs 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Costa_Cassel 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu pēc rūdas un šis labajs cilvēks mani jau sagaida ar šaušanu un laikam ka ne tikaj mani. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Laikam jau viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Uģis Uvārovs 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Whiskey_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu Ls uz drauga garāžu kur gribēju nolikt .Tad pēkšņi atlidoja šis jaunieklis un sasita manu mašinu un nosita.Un vel beigas man uzbrauca augumā. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/vfu7akse#_
  4. Tev starp 4/me komandam neviena/do komanda Piemeram:/me ar labas rokas palīdzību novel kreklu /do krels veiksmigi novilkts Tev bija:/me ar abam rokam uzvelk kreklu /me ar abam rokām uzvelk bikses /me ar abam rokam uzvelk kurpes /do darba drebes uzvilktas Un tu jau vareji arī ielikt ss kur tu mums dirsies virsū
  5. 1. Tavs niks spēlē :Ugis_Uvarovs 2. Administrātora niks spēlē : Bob_Stefanos 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/v5hhvq3x 4. Apraksts par situāciju : Braukaju ka vienmer un pekšņi mani ieliek cietumā paar CSN . Man tikaj viens jaautajums. Kas tas pa noteikumu kurš pat forumā nau ierakstits?
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ugis_Uvarovs 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arvis_Upite 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vienkārši stāvēju pie domes un dariju savu darbu , tad pienaca viņš un saka dauzit manu darba mašīnu ar katanu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/bdp3bn4g#_ (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds Ugis_Uvarovs 2.Apsūdzēta Vārds_Uzvārds Brian_Young 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stavu stacija un piebrauc vins ar rolleri un bez RP sak šaut. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/8hzz4jj5# (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ugis_Uvarovs 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Anna_Fox un Davids_Lokis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mierigis tradaju un šie divi cilveki ( ja viņus ta var nosaukt) sak triekties mani un trauce manu darbu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : šeit bus video. https://failiem.lv/u/qgmg6727#_
  9. https://failiem.lv/u/7v9fkest#_ rekur bus velm materialspar so cilveku!
  10. Video ar ko nodarbojas musu "milie"hakeri kamer admini nau on. https://www.failiem.lv/u/r9exs6j4#_
×
×
  • Create New...