• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Cody_Faye

Lietotājs+
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

About Cody_Faye

  • Birthday 07/27/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Cody_Faye

Contact Methods

  • Discord
    element_15_

Recent Profile Visitors

2,324 profile views

Cody_Faye's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. Nu ko kungi, sākam mainīt likumus ?

  2. 1. Tavs niks iekš serverī?: Cody_Faye 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Elvis_Bajars 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Cody_Faye 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Reinis_Puisitis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: PhoneMIX 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Cody_Faye 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Raivis_Bajals 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Rekur vēl viens screen.
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Cody_Faye 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Kenda_Stalker 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Gribējām pārliecināties vai ir tranis, paprasijām skype, laikās aizdomīgi, jo skype nick itkā dīvains, vēlāk es prasīju parunājam pa skype, un sākām lielā lamāšanās. (Tranis+Occ instult. ) 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Cody_Faye 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jons_Brake 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. Bībera SELFIE, fuck yeah , piekāršu pie sienas.

    1. RexSmithy

      RexSmithy

      Tajā SELFIE cerams bebram galva ir atkosta.

    2. Kulturāls Bomzis
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Cody_Faye 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Edgars_Verecinckis, Roberts_Dzintars 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Edgars mix, Roberts occ instult 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Cody_Faye 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Daniels_Leiba 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Cody_Faye 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ray_Jackas 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix, +spawn nav tirgus 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: Cody_Faye 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Torch_McLemon 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mixoja ziņās 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Cody_Faye 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jons_Brake 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: BH 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): https://www.youtube.com/watch?v=lHQYRoAsIUU
  13. Hakeri tev pat pc gta nepavelk, kāda jēga tev tērēt laiku šajā serverī ? Pisies prom, hako tetrī ja tāds noobs jūties. P.S zinu ka nedrīkstu postot, bet nu.... Uzlicis mazāko grafiku pikseļi spiežas ārā, un vēl kko hakot mēģina.
  14. Jā protams, it īpaši LS stacijā, arī pa mašīnām lēkā, par to vien tevi cietumā var iesēdināt.
  15. http://www.bildites.lv/images/6pdmjfqxy7ccuh6bq5vx.png http://www.bildites.lv/images/aaap5y41i16u95x123ic.png http://www.bildites.lv/images/g03rj02ju4dublmm1ci6.png
×
×
  • Create New...