• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Kristers_Steew

Lietotājs
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About Kristers_Steew

Kristers_Steew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Ko tu cepies ar suudzibu par mani un ar savu video!! Izaudz no bērna prāta reiz un sāc domāt!! Samp ir spēle, bet tew nolaiferam lkm kkas vairāk!!
  2. Un vēl kas saistīts ar tevi tas kurš mani /cuff, tu iepriekš saki šaudīties bez rp un apšavi vienu policistu mani un to otru čomu!! kā arī iemesls kāds bija manai /cuff?? apvaino policiju es tew uzrakstiju ko tu dari tikai!!
  3. Pirmstam gāja nost hp, un naw man tur nekāds haks, parbaudat uz kādu kad cuffed!! kad ir rokudzelži nevar nošaut!
  4. Nu par avāriju arī nepienakas 7200 sekunzu jail, kas ir isteniba ir 2h bezsakars? Ideja: Administratori, uzliekat maksimalo jailtime limitu katrai atseviskai situacijai piemeram avarija 5min jailtime, par trakaku Dm neliek 7200sec sodu
  5. Nu izskatas administratori, jo tas ir parak traki,ja centies ar cilweku ar RP komandām iziet no situācijas, bet wiņs to nesaprot un rikojās bez atbildigi! P.s. ar šo sūdzību wēlos unjail, bet mana vaina tur maza, jo wins rava pa labi es wina ietriecos un tad ari paliku uz braucamas dalas padevu atpakal un nostajos malaa!!
  6. nejau begt es taisijos kāpjot mašina! Turpinat RP jo es uzrakstiju /me atver logu, un /do logs vaļā tew bija jaruna ar mani caur logu wai ari japarada taa /me izrauj krister-steew no masinas! newis wnk NJ uztaisiit
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?:Kristers_Steew 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Arturs_Buss 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Braucu aiz policijas mašinas, ta man priekša apgriezās un es tajā ietriecos!Padevu atpakaļ un policist iešāva riepā, apstājos uzrakstiju /me atver logu un tad /do logs vaļā! Policists uztaisija NJ izmeta laukaa! Es ar /b uzrakstiju kur RP komandas? wairakas reizes to atkartoju ! Uzlika man rokudzelžus,(bez /me,/do komandam) un cienu zvaigzni piedzina mašinu un ielika jail mani uz 7200 sekundem!!! (nokāpa leja uz kameru un lielijas ka es neko nepanaksot, tāda sajūta ka tie policisti tiek pienemti bez RP parbaudēm! piebilda ka wins lēnu rakstot RP, wai tapec war ielikt cietuma bez RP? ) 4. Kā vainas dēļ tas notika? Artura_Busa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://failiem.lv/u/gfwspth
  8. Bet waitad pērkot māju ir kāda pamācība, wai arī forumā mekleju un neka neatradu!! Skiet ka ir problēmas ar kārtību sistēma, jo daudzkur ir redzams haoss!!
  9. Nu Un ie iespeja atgut ar administratoru palidzibu to pašu māju, bez jaunu lidzekļu ieguldišanas? Jeb japerk pašam pa jaunam, bet tas ir negodigi, jo man atdewa tikai 100k!!
  10. Aaa un skaita tikai onlaina oiegutos payday wai arii oflainaa,???
  11. Man bija Cklases! Palidzesat man atgut maju, man wairs nesanak, jo no 180k atdewa walsts 100k, tas ir negodigi!!
  12. un cik ir minimāla summa lai neatņemtu māju, un cik bieži jaieliek tā nauda? Es ieliktu Screen, bet newaru atrast kā, pasacija sakuma ka ir fails par lielu
  13. es šodien nopirku māju par 180k. nospēleju vēl 2 stundas un māja pazuda no statiem un kontā ienaca 100k! nezinu no kā un kāpēc, jo tā pati māja ir atkal pārdošanā! Pālidzat dabūt atpakaļ!
×
×
  • Create New...