• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Peter

Lietotājs
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About Peter

Peter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Reputation

  1. 1. Tavs niks spēlē :Janis_Freeman 2. Administrātora niks spēlē :Benjamin_Van_Leeuween 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Nu,es tak nescrenoju,kā braucu.. 4. Apraksts par situāciju :Nu,es mieriigi braucu ar kravu,braucu apkaart stacijai,pat trāpiju vienā infernusā ,uz ceļa,a šis aklais mani ieliek jail par cs -jo es braucis caur stacijai.Bļa kas jūs nevarat samesties šī indivīda brillēm?Kkads sviests!
  2. Tu tik runā,bet neko nedari!Es nedzirdu atbildi-Kādēļ speletajs kam vajadzetu but banam,nesēž ar banu?Es tev pa report ziņoju kādas 5 reizes...
  3. Pats vareetu kādreiz ievilkt svaigu gaisu nevis playeru naudu...Vot pasaki,****j vinju nebanoji?Es tev pa reportu kaadas 5 zinjas iespamoju...Nu stāsti?
  4. OMFG ,VINJS BIJA ONLINE KADU STUNDU TAVA ACU PRIEKSHA,VARONI!
  5. 1. Tavs niks spēlē :Jaanis Freeman 2. Administrātora niks spēlē :Andrejs Thompson 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.samp.lv/index.php?/topic/65633-sudziba-andrejs-thompson/ 4. Apraksts par situāciju :Nu te viss redzams+tam čalim vel nav uzlikts atkartots bans,jeb +13 dienas..Paskaidro to mums,ANDREJ!
  6. Tad jau mosh bano hakerus uz 3 dienam un iemesls -56hax?
  7. Tak unban un ban uz 14 dienām,pierādi ka nemelo
  8. Tas nebija netišam,admini parbauda rupigi ko ievada.
  9. 1. Tavs niks spēlē :Janis Freeman 2. Administrātora niks spēlē :Andrejs Thompson 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 1.Te screen ar bana info 2.Te Andrejs mani izkicko par aizrādīšanu viņam 3.Te ir screen ar to cik ilgam banam jabut 4.Screen ar bana info 4. Apraksts par situāciju : Nu itkā to tur bija jabano uz 14 dienam bet Andrejs piesedza viņu ar savu ''kļūdu'' jo nevelas draugam 14 dienu banu...Kad aizrādiju vinjam,mani izkickoja
  10. Viņi pirmie izlēca no auto un mani gandrīz novāca,bet Andrew izglāba mani un tad mēs vinjus neitralizējām
×
×
  • Create New...