• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

GateraSaimnieks

Lietotājs
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About GateraSaimnieks

Contact Methods

  • Discord
    15 eiro

Profile Information

  • InGame
    10 eiro

GateraSaimnieks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-8

Reputation

  1. Ši lieta ir izkatīta un Anny Gonzalez Tiks atstādināta no ceļu policijas pienākumu pildīšanas. Komisāra palīgs Jackson Klon TC. ((Mans īstais profils zem suspenda, šis drauga))
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jackson_Klon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Roy_Helliwell 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hph 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=ItMCjkFqu6o&feature=youtu.be (Screenshots vai Video)
  3. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jackson_Klon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeff_Underwood 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC insult 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/bcwrdy (Screenshots vai Video)
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jackson_Klon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Teodors_Johnson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS,MG,PG 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/bcw25h (Screenshots vai Video)
  5. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jackson_Klon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Teodors_Johnson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MIX + PG /d čatā. Neieslēdza rāciju + pateica id 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/bcw037 (Screenshots vai Video)
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jackson_Klon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nikita_Abeltins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/bcvveg (Screenshots vai Video)
  7. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jackson_Klon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : James_Reimer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Police abuse 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=3fkmsh9ark2a8yypwvej.jpg (Screenshots vai Video) ((Drauga profils kamēr mans zem susp))
  8. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jackson_Klon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Bend 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : /sms man OOC vai var tikt policijā, + tikko no nelegālās tika ārā. =MassCS + MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=fuuyq9wy5y7z2dzu7rl.jpg (Screenshots vai Video) ((Drauga profils kamēr mans zem suspenda))
×
×
  • Create New...