• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Guest.

Lietotājs+
  • Posts

    1,135
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Everything posted by Guest.

  1. Ian - Paņem ieraksti lai *** olas un nošaušu viņu IG par mana nika čakarēšanu [17:20:54] Arnis: Man vienkārši nav atļauts postot
  2. Tak zbal raudāt, man teica, lai banoju, vid ielika, neraudi, nevari bez sampiņa? P.s es vairs neesmu admins. Tā kā ***, kas te notiek.
  3. Gada admins, tā sasmējos. Un vēl Zigis teica man, kas man ar Goldu noņems acc, jo daudz sūdības.
  4. Iekopeju to pašu. Jūs esat smieklīgi. Nu aizgāju specā, jo ir tādi report, bet nu lab, varu atsēdēt banu par rp aviod, ***. Pašiem CS, NonRP, DM, CarDM, video nevienu rp neredzēju. Poh, lai skatās 6. Jēga ar jums rpot, ja jūs paši neerpojat? Postot var tikai admini, moderātori, īpašnieks, un topika autors. Pārejiem, +2warn, nav ko te spamu taisīt.
  5. Sweet Makaveli - 180min cietuma - DM, QS, NonRP Tc
  6. Minimums ir 7, apžēlojās, sēdi 4 dienas. TC
  7. 1. Nika maiņa bija tikai vienam piedūrienam, nekas traks. 2. Čata banus ir atļauts ņemt nost jau sen, droši vari prasīt, lai tos noņem.
  8. nu tev laiks rp ss iedot, ja nē, tad sēdi cietumā, nav pierādījumi jāņem par jailiem.
  9. Viņam nebija ieroča, es specoju, tu vnk viņu nošāvi, bez nekāda iemesla, un vēl uztaisi mazu insultu -noob, tas arī var būt aizskaroši. jails patiess, bet nu lai skatās lielie puikas.
  10. Naudu nedabūsi atpakaļ, nekad tas nav noticis. TC
  11. AFK terrā pieļaujamas būt max 10sek, tak seko bans, jo dažiem nažiem, kad nošauj ielago dēļ datora vai interneta ātruma. TC
  12. Tak patiess, noteikumu nezināšana neatbrīvo no soda. TC Taisīsi jaunu topiku, warnošu, iespējams pat suspendu norausi.
  13. Lai neizdzēstu SS, jau viņu nolādēju SS redzams, kad saki, ka ir parastais skins un paliek, varēji tgd dabūt unban, bet dēļ tā teksta sēdi savu banu. Un lbk būtu rakstijis apelāciju.
  14. Beidzat tos postus krāt. Prasi īpašniekam vai UCP. TC
  15. Nu nē, tev ir legālā org, varēji k.ko rpisku uz vietas izdomāt, kad tur k.kādus papīrus paraksta, varēji k.kur ar viņu aizbraukt. Varēji arī vnk IC pateikt nokāp no moča.
  16. Pēc tava lūguma, paņēmu SS, jo čats īsti vēl nebija aizspamojies. Uzrakstiji čalim /b čatā - nokāp, no krēsla vai?
  17. Nu sāksim ar to braucu ārā no lidostas, un tu tā kā gribēji nogriezt man ceļu, iebraucu tev mašīnā, nrpoju visu, tu tikai uzraksti /b un viss. Jails patiess, Pavļiks vēl blakus sēdēja.
  18. Nākamais kas šeit postos un nav saistīts ar šo sūdzību saņems +2warn point Postot var autors, apsūdzētais, moderātori, administrātori un īpašnieks.
  19. Tavs segvārds serverī: Paul Miller Pārkāpēja segvārds serverī: Armand_ Atwood Detalizēts apraksts - CP, notiek terra, šis neko citu nemāk, kā uzbraukt virsū. Kā vainas dēļ, tas notika? - Viņa Pierādījumi:
  20. Viņš ir īpašnieks, visu PM pateica, 5e noņems, vnk nomaini IP un spēlē tlk. E: Atvēru, autors grib, lai Kova izsakās, jo domā, kad, ja aizvērts neko nevar iepostot.
  21. Par to topiku vēršanu ciet, kad nav 6lvl acc tev piekrītu, dažiem cilvēkiem aizklapēja manu pieteikumu uz acc un Madness'a būdams 4lvl administrātors. Kā vnm tas jau ir statuss, kurš sapiš galvā. E: Čalis, lkm nav sapratis, kad vairs nav 6lvl acc.
  22. Romualds_Boldans - 1dienas bans - DM, CS, NonRP
  23. Dimitrijs_Elgrando - 10dienu bans - Tālbraucēju DM
×
×
  • Create New...