• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

C.Parker

Lietotājs+
  • Posts

    138
  • Joined

  • Last visited

About C.Parker

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

759 profile views

C.Parker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

52

Reputation

  1. Kam vajag video, ka var izbegt no Lspd cietuma piesakas.

  2. Kam vajag video, ka var izbegt no Lspd cietuma piesakas.

  3. Kam vajag video, ka var izbegt no Lspd cietuma piesakas

  4. Pasam bija tada hujna, vnk ieej un izej ta kadas 10 reizes tad jabut.
  5. 1. Es tadu domu nepielavu. 2. Es nezinu, kapec tapat vien tu laistu ara no cietuma.
  6. Es kadam braucu virsu? ka es varu zinat, vai tu kko sajauci vai ne,neesmu admins. Man vienalga, ar ko gedvils tuse man tas neinterese.
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: John_Grylls 2. Administratora niks iekš serverī?: Gedvil_Quattros 3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Admins Mike_Dundee ielika jaila Raitu par NJ,un uzreiz gedvils vinu izlaida. Kas raita kkada izredzeta? 4. Kā vainas dēļ tas notika? gedvila 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  8. Es tikko spiezu /acceptdeath, Artis Hektors paradas fona ar sob dziviba tik leka no augsas uz apaksu Jamekle to dranki un jafilme.
  9. Tc un gedvil ludzu nonem 10 warn es atvainojos ;)
  10. Sorry par apsaukasanos vnk ''suna berns'' mani sadusmoja
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: John_Grylls 2. Administratora niks iekš serverī?: Mike_Dundee 3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tu mesls tads kur man cleo? Nekad man nav bijis cleo. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vins stulbuma pec 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: Iepis video vai ss ar pieradijumiem. http://www.bildites.lv/images/t073zz09cledm2btriox.png
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: John_Grylls 2. Administratora niks iekš serverī?: Deivids_Moore 3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Braukajos pa spawn, nenobraucu nevienu cilveku godigi saku.Tad deivids ielika jaila par CP uz 1800sec ko es neesmu darijis.Vnk, deivid es nebutu rakstijis sudzibu, ja es butu to izdarijis iepis man screenu. 4. Kā vainas dēļ tas notika? vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
×
×
  • Create New...