• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

invisible97

Lietotājs+
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

About invisible97

invisible97's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputation

  1. P.s, čalim rp avoid vēl. http://failiem.lv/g/roksqfj#aa/gavno.png
  2. Veci, tad atmaksā man to visu ko papisu. Ilgi krāju visu naudu, krāju priekš biznesa, a tu huj - a[ppisi mudaks
  3. http://www.samp.lv/index.php?/topic/19815-varda-maina-mike-quattros-uz-mike-wishlet/ - õõõo foršs multi acc - ieskaties vērīgi pajobak. Un tātad sakarā ar to tēmā: nedirs, tu man neko neprasiji un izgāji offline.
  4. Neesmu nomainijis, tūlīt nomainīšu, paldies ka atgādināji.
  5. Izgājāt reizē ārā no servera kad mainījāmies. Appisēji. Atdzīsti to. Gaidi ban.
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Mike_Wishlet 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jack_Hill un Jack_Ross 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tātad es mainiju auto pret moci, es parakstiju ligumu ja apisis tad 365 bans, abi parakstija. Kad pārdevu auto uzinaju ka vini abi draugu un sabiedrojas. Kad viņš pardeva savam draugam moci un es savu mahu hill tad viņi izgāja no servera. Jāliek 365 - mans hotring a ir papists 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://failiem.lv/u/fmxasja
  7. Kāds sakars ar wh ? - Palīgprogrammas vispār nelietoju, jo lietojot, no tām paliek atkarīgs un visu laiku gribas hackot. Bet nē veci, ja tā domā tad tu smagi kļūdies.
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Mike_Wishlet 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Felix Kjellberg 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tātad viņš lēkāja ar bmx pa manu mahu, jeb taisija pg, tad es vinjam to uzrakstiju un vins uzrakstija ka saks demot, nonrp notemeja un sāka šaut. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://failiem.lv/u/wllaizd Ps. - Viņš uztaisija : PG ; CS ; Nonrp ; QS ; DM.
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Mike_Quattros 2. Administratora niks iekš serverī?: Andrew_Klepto 3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Braucu ar savu auto, atverot logu kliedzu ka pārdodu auto. Tad pēkšņi mani ielika cietumā Andrew. Nezinu vai mani sajauca vai kā, bet ielika mani pietam vēl uz 7200 sekundēm. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://failiem.lv/u/gijfilm
  10. Naudu gan jau neatdos, man pat admini izskatīt nevar neko, man ar tas pats kas vinam..
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: Mike_Quattros 2. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Nopirku Freeway. Nu tā neko, pēc tam pārdevu to spēlētājam, saņēmu naudu, mazliet paspēlēju un izgāju laukā. Pēc stundas nāku atpakaļ. Nu tā, vēlētos vismaz naudu atpakaļ, ja ne visu moča cenu, tad vismaz 1 mil. par kuru es pārdevu spēlētājam to moci.! Ceru, ka šoreiz admini būs atsaucīgi un atdos naudu. 3. Bugs/kļūda/Cits(Vajadzīgo iezīm)?Kļūda 4. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: Nezinu kā lai to parāda video vai screen, ja nauda pazudusi.. dohh.
  12. Super admini, nevar izskatīt sudzību..
×
×
  • Create New...