• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Kallux.

Lietotājs
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Kallux.

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Phil_Kastell

Kallux.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Phil_Kastell 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lay_Eliminated 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Skatos, kas jauns stacijā... un.. uzskrienu uz šī cilvēka ar ieroci rokā. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. Es runāju par IG personāžu, tēlu, kā izskatās nevis par to, kas man tagad ir uz rokas. 20.000 uz rokas? Tas ir daudz? Vairāki cilvēki staigā ar miljardiem rokās.
  3. Ja izskatīs, tad protams Tu sēdēsi aiz restēm, vēlu veiksmi, Paul.
  4. Tu vispirms izlasi ko es uzrakstīju un tad sāc saukt kādu par āpsi..
  5. Kuram krata, ka tur bija RP? Tu domā, ja Tu tagad uzrakstīsi stacijā RP un paķersi deaglu ārā no kabatas, tad Tu varēsi šaut visus nost bez IC iemesla? Tur IC iemesls nav, Tu vienkārši izkāpi, pateici "do naudu" un sāki šaut mani nost. Ja Tu gribi naudu, kāda jēga Tev mani šaut nost? Tu ar RP nemāki nolaupīt? low RP as always. PS Es pamanīju, ka uzrakstīji RP. Tāpēc neliku tēmā terminus - NonRP un QS.
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Phil_Kastell 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andreaws_Smits 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Aizbraucu uz LSPD iecirkni, tur daži "gangsteri" izkāpj ārā un sāk šaut uz nevainīgiem cilvēkiem. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://www.youtube.com/watch?v=4gsI-H3DOmQ&feature=youtu.be
  7. Mix tur bija, man ir vienalga, ka vēlāk ierakstīji. Mūsdienu administrācija neskatās. Ja pārkāpi noteikumus, tad izciet sodu. Noteikumi ir noteikumi.
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Phil_Kastell 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Chester_Wolf 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mixoja. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Phil_Kastell 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_Caper 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es piebraucu un izkāpu ārā no rollera, domāju, ka pieiešu un pajautāšu vai aizdos man naudiņu.., bet nē, viņš izkāpj ārā, pasaka: "dod naudu" un uzreiz izvelk ieroci, un sāk šaut. Es pat neko nepateicu un var redzēt, ka es bomzis, nebija naudas. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://www.youtube.com/watch?v=tmXw1TOd5Wo&feature=youtu.be
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Phil_Kastell 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Billy_Yates, Mack_Mared 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mixoja, jauca OOC čatu ar IC. Sāka labot mašīnu, bet cilvēks, kurš gribēja, lai salabo to rakstīja OOC. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Manu video noņēma dēļ "Copyright".. Atjaunošu un ielikšu nerindotajos. https://www.youtube.com/watch?v=m7Ep4JB2exU&feature=youtu.be
×
×
  • Create New...