• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Andy Taison

Lietotājs+
  • Posts

    254
  • Joined

  • Last visited

About Andy Taison

Profile Information

  • Gender
    Female
  • InGame
    Andy_Taison

Recent Profile Visitors

3,004 profile views

Andy Taison's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

85

Reputation

  1. ^ tavs avatārs izskatās pretīgi.. vemt gribās, ja godīgi. DDos tu jobn.
  2. Es vēlējos pateikties arī ne tikai saviem vecākiem, bet arī mammai un tētim.

    1. Maikijs.

      Maikijs.

      Šis teksts bija bomba :DD

    2. Wooz

      Wooz

      ne tikai jēzum, bet arī dievam.

  3. Andys ir back, varat uzlikt līderi! Šas ig būšu!

  4. Ar vienu bildi neko nepanāksi, varbūt tieši tikko bija piebraukuši, un tieši kāpa arā, bet tu gribi nomelnot vagos. Katrā ziņā - Rifas jau arī nav tie labākie. Warn nedodat, rakstu kā līderis! Un jā, par tādiem sīkumiem warn nedod, to ka Maaks pārkāpa noteikumus ir sods viņam, nevis man, syka.
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Andijs 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: ss redz. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: bijam ghetto, un vins uztaisija ooc insultu. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Travisa. :wacko: 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. Ko es varu darīt, ja bandā ir pilns ar ~ 10 neizkikotiem, vecajiem multi acc, kuri mani grauž lai izmestu? stūlbums, es zinu ka tas ir Sergejs, jo serGEJAM rangu nedevu.. un ja kas, hoods ir blakus.
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: andijs krutais 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: raivis nekrutais 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: zinaja manu vardu, mg. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Audio, Amandas 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): P.S Par to stulbo kilometru rāditaju sorry, novilku jaunu čainas gta, un visādi ķeburi te ir.
  8. Paraugs kā pareizi veidot sūdzību! 1. Tavs niks iekš serverī?: andijs, ble 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: kkads gejs, licenzu atnemejs 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: vnk nonema licenzes, atdodat.. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - audio 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Gaidu licenzes atpakaļ!
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Andijs Rastamēns a.k.a mazā cmukule 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Billy_Carlos 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: rakstija vz, uzrakstija dmeriem, bez iekavām, vismaz vārdu varēja ((dmeriem)), ta ir ka rp nemak. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Audio, vai ari Amanda 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Andijs Rastamēns 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Gunča Brants 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: vz 4. Kā vainas dēļ tas notika? - viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: Andijs Rastamans 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: bildite rec 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: miksins 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Toļika. :lol: 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  12. nu un? tu palīdzi saviem draugiem, tpt kā Marks, labi nenovēršamies no tēmas. Sūdzība bija izskatīta, un jau nakamaja diena sanemu jail, unjail..
×
×
  • Create New...