• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Katliņš

Lietotājs+
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

About Katliņš

  • Birthday 02/07/2003

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Aha.
  • InGame
    Jack_Flores

Contact Methods

  • Discord
    ..

Recent Profile Visitors

897 profile views

Katliņš's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Aj labi, ar tevīm nav jēga strīdēties. Lai vnk admini, nospriež kas būs!
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Hennry_Avery 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Santino_Ross un Willard_Fen_Gonzalez. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Karoc es normāli braukājos, un tad viņi piebrauca un uztaisija uz manīm DB stacijā! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/u64bqgcy (Screenshots vai Video)
  3. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Hennry_Avery 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vārdi nav zināmi bet zināms kad abi ir no Aztenzas Bandas. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Karoč, es ar visiem vagos biedriem gājām aiztāvēt savu terru, bet sanāca kad bija jācīnas pret Kakeriem, un tad es uzreiz Bandicam iekšā, un maucu video. Bija redzami TP Hack, WH, un vissticamāk kad aim arī. Un viena lieata ko nenofilmēju bija tur kur tas TP hakeris, gaidija jau mani aiz vienas sienas, ar WH un Aimu, bet tas tā. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/ay7as44v (Screenshots vai Video)
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Hennry_Avery 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lamars_Zobrats 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es mierīgi atsēžu savu jail laiku, un viņs vnk jaildmo! + Viņš vel izmēja RP, ja vajadzēs tos video/bildes arī varēšu parādīt! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/566zaqad#/ (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Hennry_Avery 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Danels_Vitelijs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MIX. 4. Kā vainas dēļ tas notika : nezinu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/bopj5l (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...