• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Kraks*

Lietotājs+
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

About Kraks*

  • Birthday February 22

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Vils_Kraks

Contact Methods

  • Discord
    smile13195

Recent Profile Visitors

1,375 profile views

Kraks*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Paklau, atver acis, sis serveris vairak izskatas pec kkada csdm servera nevis rp. Ka tu vari norm rp'ot, ja mani pasu vac nost bez rp? Kaa? Tas pats ar godibu saja serv, nrm mafbiz notiek, a taka paris admini ir preteja mafija, vinji mus samet jail, pirms mafbiz. Sodien italji arpus zonas shauj, es report, un nepajiet pat 1min, ka pats sezu jail par kkadu reason, ko atri uzburis. Seit nav rp un nekad nebus.
  2. Cerams tev administratori aiztaisis muti ar warn. - Sods ir neatbilstos, viss kopa summejot, labi ja 1h iznaktu, a nejau 3h.... Doma logiski. /Redzesim ka pats priecasies, par to, ja tev ta izdaris./
  3. 1. Tavs niks spēlē : Vils_Kraks 2. Administrātora niks spēlē : Riffa_Mendez 3. Apraksts par situāciju : Novacu vienu mentu un bamm 10800sec Jaila. Es nezinu cik man cilvekus isti vajadzeja nosaut, lai dabutu 3h jail time, bet nu c'mon, par 1 mentu???? Nopietni? ADMINI nejievero foruma noteikumus, vienkarsi jailo/bano visus pec kartas, pec saviem uzskatiem un patiksanas. 4. Pierādījumi par pārkāpumu :
  4. Pierādi ka tā ir tava māja... (Spēlē neviens no mums neteica kam tā māja pieder ) Tomēr, tu saucies par adminu, bet pats RP situācijas netaisi? NonRP? Tomēr tev jāsēž jail par nonrp. (kā visiem parasties spēlētājiem)
  5. Ja Audio māja ir arī viņa māja, tad moš, bet tā nav. Un šā kā tā bez rp viņš nogalināt nedrīkst. ^_^
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Vils_Kraks 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Mark_Scofield 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM + NonRP 4. Apraksts par situāciju - Ar Lee sekojām Markam, iegājam audio mājā (pie gsg hood) un še, adminka novāca mūs abus bez rp or smthing like that. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Vils_Kraks 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Aiva_Ziemele 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM + NonRP 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņas. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Vils_Kraks 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Vlad_Steez i kā līdzdalībnieks Markuss_Upitis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Menti NonRP + DM + DB 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu abu. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Vils_Kraks 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jackiee_Mortez 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: NonRP + DM + CarDM 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Vils_Kraks 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: El_Bone 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: NonRP + DM + Vel viņš ir ments. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: Vils_Kraks 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Edgars_Price 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: NonRP + CarDM 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  12. OOC čatā jautāju... Pie pakaļas par cs, tev jāsēž cietumā par NonRp un DM. -,-
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?: Vils_Kraks 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Beny_Toretto 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC Insult 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...